Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: Festivaly a média

Ranní úvaha: Vladimír Just: Festivaly a média

18. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Trubka v devíti odstínech. Dobršská brána zve na světové muzikanty i kouzlo místa

ArtCafé: Trubka v devíti odstínech. Dobršská brána zve na světové muzikanty i kouzlo místa

17. 8. 2022

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpán Pechar z Dekkadancers: První hodinu baletu jsem měl v jednadvaceti

Vizitka: Štěpán Pechar z Dekkadancers: První hodinu baletu jsem měl v jednadvaceti

17. 8. 2022

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Výlet lodí

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Výlet lodí

17. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Kniha Čipí vypráví nadčasový příběh Maria Lodiho o nezdolném vrabčákovi

Mozaika: Kniha Čipí vypráví nadčasový příběh Maria Lodiho o nezdolném vrabčákovi

16. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Se strachem v zádech se točí špatně, říká ruský emigrant, filmový kritik Anton Dolin

Mozaika: Se strachem v zádech se točí špatně, říká ruský emigrant, filmový kritik Anton Dolin

16. 8. 2022

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Ladislav Lábus, filosofující architekt

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Ladislav Lábus, filosofující architekt

16. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Slavomír Hořínka: Uši nevypneme, být v tichu se člověk musí naučit

Vizitka: Slavomír Hořínka: Uši nevypneme, být v tichu se člověk musí naučit

15. 8. 2022

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Filmařka Božena Horáčková

Mozaika: Filmařka Božena Horáčková

15. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Papež Pius II., renesanční humanista

Spirituála: Papež Pius II., renesanční humanista

14. 8. 2022

28 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: Zavolejte mi, až umře. O informacích a veřejném mínění

Ranní úvaha: Vladimír Just: Zavolejte mi, až umře. O informacích a veřejném mínění

12. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Třicet let od reprízy šachového zápasu století

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Třicet let od reprízy šachového zápasu století

11. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Králová: Zajímá mě, jak si televize vybírá témata ke zpracování

Vizitka: Lucie Králová: Zajímá mě, jak si televize vybírá témata ke zpracování

10. 8. 2022

51 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Poklad v Benátkách nad Jizerou

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Poklad v Benátkách nad Jizerou

10. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: S Thomasem Moorem v alchymické nádobě duše

Ranní úvaha: Adam Borzič: S Thomasem Moorem v alchymické nádobě duše

9. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Portugalské centrum v Praze

Mozaika: Portugalské centrum v Praze

8. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Karaité a karaimové aneb Reformace v judaismu?

Spirituála: Karaité a karaimové aneb Reformace v judaismu?

7. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Pěčová: Nejvíc jsem se naučila od králíků z klobouku

Vizitka: Jiřina Pěčová: Nejvíc jsem se naučila od králíků z klobouku

5. 8. 2022

45 min

Obrázek epizody ArtCafé: Festival Beseda. Co můžeme letos čekat?

ArtCafé: Festival Beseda. Co můžeme letos čekat?

4. 8. 2022

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Nepočítal jsem s tím, že bude Sestru číst tolik lidí, říká spisovatel Jáchym Topol

Mozaika: Nepočítal jsem s tím, že bude Sestru číst tolik lidí, říká spisovatel Jáchym Topol

4. 8. 2022

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Miroslav Valeš: Líbí se jim, že mluvím jejich jazykem a někdy mě vystavují jako opici

Vizitka: Miroslav Valeš: Líbí se jim, že mluvím jejich jazykem a někdy mě vystavují jako opici

4. 8. 2022

46 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hodina ticha nebo dobrovolné vstupné. Čím lákají festivaly Povaleč, Kočí v Chotči a Repete Fest?

ArtCafé: Hodina ticha nebo dobrovolné vstupné. Čím lákají festivaly Povaleč, Kočí v Chotči a Repete Fest?

3. 8. 2022

44 min

Obrázek epizody ArtCafé: ArtCafé z LFŠ. Filmová výchova pomocí virtuální reality

ArtCafé: ArtCafé z LFŠ. Filmová výchova pomocí virtuální reality

2. 8. 2022

43 min

Obrázek epizody Vizitka: David Zábranský: Udělat z lockdownu neutrální slovo by mělo být kardinální ambicí literatury

Vizitka: David Zábranský: Udělat z lockdownu neutrální slovo by mělo být kardinální ambicí literatury

1. 8. 2022

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Liao Chung-ťi: Na moři jste někdo jiný

Mozaika: Liao Chung-ťi: Na moři jste někdo jiný

1. 8. 2022

7 min