Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Liao Chung-ťi: Na moři jste někdo jiný

Mozaika: Liao Chung-ťi: Na moři jste někdo jiný

1. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: La Contemporaine – československé dobové plakáty

Mozaika: La Contemporaine – československé dobové plakáty

1. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby ze Sboru Církve bratrské v Praze 1. Slouží kazatel a správce sboru Bronislav Matulík

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby ze Sboru Církve bratrské v Praze 1. Slouží kazatel a správce sboru Bronislav Matulík

31. 7. 2022

59 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Ignác z Loyoly, reformátor

Spirituála: Svatý Ignác z Loyoly, reformátor

31. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

29. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

29. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Ivo Pospíšil: Dav mě nikdy nezajímal, šel jsem za svobodou

Vizitka: Hudebník Ivo Pospíšil: Dav mě nikdy nezajímal, šel jsem za svobodou

29. 7. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Luis Buñuel, Martin Frič nebo Šindži Sómai. Začíná Letní filmová škola, i letos s Vltavou

Mozaika: Luis Buñuel, Martin Frič nebo Šindži Sómai. Začíná Letní filmová škola, i letos s Vltavou

29. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak se čeští čtenáři a lidé od knih vypořádali s pandemií? Zprávu o tom přináší kniha Covidočtení

Mozaika: Jak se čeští čtenáři a lidé od knih vypořádali s pandemií? Zprávu o tom přináší kniha Covidočtení

27. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Memoáry přírodovědkyně Jane Goodall nepřestávají ve světě vidět důvod k naději

Mozaika: Memoáry přírodovědkyně Jane Goodall nepřestávají ve světě vidět důvod k naději

27. 7. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Kniha Eklektik Bastard spisovatelky Ivany Gibové

Mozaika: Kniha Eklektik Bastard spisovatelky Ivany Gibové

26. 7. 2022

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Zahradník: Ježíše jsme hráli i osmkrát týdně, skoro mě to přivedlo do blázince

Vizitka: Jakub Zahradník: Ježíše jsme hráli i osmkrát týdně, skoro mě to přivedlo do blázince

26. 7. 2022

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Filip Titlbach: Nechci, aby kdokoliv zažíval stres kvůli své sexuální orientaci

Vizitka: Filip Titlbach: Nechci, aby kdokoliv zažíval stres kvůli své sexuální orientaci

25. 7. 2022

45 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Spiridon a Korfu, ostrov Faiáků

Spirituála: Svatý Spiridon a Korfu, ostrov Faiáků

24. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Martin Hrdina: Logo, židle, stůl – mrknete na ně a máte jasno

Vizitka: Architekt Martin Hrdina: Logo, židle, stůl – mrknete na ně a máte jasno

22. 7. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak žít, když před sebou mám maximálně čtyři roky života? Poradí film Naděje až do konce

Mozaika: Jak žít, když před sebou mám maximálně čtyři roky života? Poradí film Naděje až do konce

22. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Sólo pro stále mladou dámu. Oddělení dějin architektury v Muzeu města Brna slaví 60 let

Mozaika: Sólo pro stále mladou dámu. Oddělení dějin architektury v Muzeu města Brna slaví 60 let

22. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Moje máma Jana Brejchová – Tereza Brodská

Mozaika: Moje máma Jana Brejchová – Tereza Brodská

21. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Krása je dar a dítě požehnání? V knize spisovatelky Moniky Helferové Pakáž tomu tak není

Mozaika: Krása je dar a dítě požehnání? V knize spisovatelky Moniky Helferové Pakáž tomu tak není

21. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Velká válka požírá černé jako bílé. Vychází román oceněný Mezinárodní Bookerovou cenou

Mozaika: Velká válka požírá černé jako bílé. Vychází román oceněný Mezinárodní Bookerovou cenou

20. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Zakladatel Ateliéru radostné tvorby Vladimír Drábek: Jsem šťastný muž. Život je zázrak

Vizitka: Zakladatel Ateliéru radostné tvorby Vladimír Drábek: Jsem šťastný muž. Život je zázrak

20. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Fero Fenič: Rodiče mi dali samostatnost, v kině nikdy nebyli. Svět filmu jsem objevil díky faráři

Vizitka: Fero Fenič: Rodiče mi dali samostatnost, v kině nikdy nebyli. Svět filmu jsem objevil díky faráři

19. 7. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Chlapec v těle muže a se srdcem rytíře. Miroslav Pech míchá v nové knize horor s humorem

Mozaika: Chlapec v těle muže a se srdcem rytíře. Miroslav Pech míchá v nové knize horor s humorem

19. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Pražské plovárny – Pod Vyšehradem

Mozaika: Pražské plovárny – Pod Vyšehradem

18. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody ArtCafé: Festival současného umění v Uničově ohledává neuchopitelné a navrací se k přírodě

ArtCafé: Festival současného umění v Uničově ohledává neuchopitelné a navrací se k přírodě

15. 7. 2022

40 min