Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Palič aneb Jablka z ráje

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Palič aneb Jablka z ráje

4. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

3. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Akcent: Armádní muzeum v Praze na Žižkově se otevřelo po rozsáhlé rekonstrukci

Akcent: Armádní muzeum v Praze na Žižkově se otevřelo po rozsáhlé rekonstrukci

3. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Po letech vycházejí dopisy Václava Talicha. Ilustrují bohatý život i hořký osud slavného dirigenta

Mozaika: Po letech vycházejí dopisy Václava Talicha. Ilustrují bohatý život i hořký osud slavného dirigenta

3. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

3. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Vídeňské fin de siècle. Národní divadlo uvádí drama Arthura Schnitzlera v mezinárodní koprodukci

Mozaika: Vídeňské fin de siècle. Národní divadlo uvádí drama Arthura Schnitzlera v mezinárodní koprodukci

3. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Objevování Ameriky

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Objevování Ameriky

3. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Akcent: Na letošním mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem se prezentovalo šestnáct českých nakladatelů

Akcent: Na letošním mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem se prezentovalo šestnáct českých nakladatelů

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

2. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná festival Janáček Brno. Nabídne mimořádné spojení dvou vrcholných děl Leoše Janáčka

Mozaika: Začíná festival Janáček Brno. Nabídne mimořádné spojení dvou vrcholných děl Leoše Janáčka

2. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Den jako korálek

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Den jako korálek

2. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Filmová opera KaprKód se stala nejlepším českým dokumentem na festivalu v Jihlavě

Akcent: Filmová opera KaprKód se stala nejlepším českým dokumentem na festivalu v Jihlavě

1. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

1. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Naši ptáci

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Naši ptáci

1. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Status umělce - jak daleko je snaha vytvořit legislativní rámec a zlepšit profesní podmínky umělců?

Akcent: Status umělce - jak daleko je snaha vytvořit legislativní rámec a zlepšit profesní podmínky umělců?

31. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Jihlava oznámila vítězné filmy. Nejlepším českým dokumentem je Kaprkód režisérky Lucie Králové

Mozaika: Jihlava oznámila vítězné filmy. Nejlepším českým dokumentem je Kaprkód režisérky Lucie Králové

31. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Jiří Heřman: Zavřu oči, nechám působit hudbu. Obraz, který se mi vynoří, chci zprostředkovat

Vizitka: Režisér Jiří Heřman: Zavřu oči, nechám působit hudbu. Obraz, který se mi vynoří, chci zprostředkovat

31. 10. 2022

49 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Fingerlandovy a naše Hebrejky

Ranní úvaha: Petr Vizina: Fingerlandovy a naše Hebrejky

31. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Jeroným a (ne)svaté překladatelství

Spirituála: Svatý Jeroným a (ne)svaté překladatelství

30. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Martin M. Šimečka, novinář, spisovatel. Moderuje: Aleš Spurný

Vizitka: Host: Martin M. Šimečka, novinář, spisovatel. Moderuje: Aleš Spurný

28. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: zemřel dirigent Libor Pešek, který uspěl i v zahraničním angažmá v Liverpoolu, co čeká dalšího úspěšného českého dirigenta Jakuba Hrůšu za tři roky v Londýně?

Akcent: Výběr týdne: zemřel dirigent Libor Pešek, který uspěl i v zahraničním angažmá v Liverpoolu, co čeká dalšího úspěšného českého dirigenta Jakuba Hrůšu za tři roky v Londýně?

27. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

27. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Mario

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Mario

27. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Broumov a České Budějovice se utkají ve finále o titul Evropské hlavní město kultury pro rok 2028. Co to obnáší?

Akcent: Broumov a České Budějovice se utkají ve finále o titul Evropské hlavní město kultury pro rok 2028. Co to obnáší?

26. 10. 2022

25 min