Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Setkání s prázdnými domy po Němcích ve mně vzbudilo zájem o orální historii, říká Alena Wagnerová

Vizitka: Setkání s prázdnými domy po Němcích ve mně vzbudilo zájem o orální historii, říká Alena Wagnerová

26. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Já, Lilith

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Já, Lilith

26. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Pešek, Hrůša... Čeští dirigenti ve světě dokážou zaujmout, zanechávají silnou stopu, zní v Akcentu

Akcent: Pešek, Hrůša... Čeští dirigenti ve světě dokážou zaujmout, zanechávají silnou stopu, zní v Akcentu

25. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénograf Němeček: Nejspokojenější jsem, když se při zkoušení přijde na principy, které mě nenapadly

Vizitka: Scénograf Němeček: Nejspokojenější jsem, když se při zkoušení přijde na principy, které mě nenapadly

25. 10. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Válka na Ukrajině z nevšedních úhlů. Začíná Mezinárodní festival dokumentárních filmů v Jihlavě

Mozaika: Válka na Ukrajině z nevšedních úhlů. Začíná Mezinárodní festival dokumentárních filmů v Jihlavě

25. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Cesta kolem světa Petra Hrušky

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Cesta kolem světa Petra Hrušky

25. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Dejvické divadlo vzniklo před třiceti lety

Akcent: Dejvické divadlo vzniklo před třiceti lety

24. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatelka Anna Kareninová: Na filmech jsem se naučila, že jazyk může sloužit obrazu

Vizitka: Překladatelka Anna Kareninová: Na filmech jsem se naučila, že jazyk může sloužit obrazu

24. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Nadace Maeght – 2. díl

Mozaika: Nadace Maeght – 2. díl

24. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Toxické mužství ve Spojených státech

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Toxické mužství ve Spojených státech

24. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Státní cenu za literaturu a překladatelské dílo 2022 obdrželi Kateřina Tučková a Jiří Našinec

Mozaika: Státní cenu za literaturu a překladatelské dílo 2022 obdrželi Kateřina Tučková a Jiří Našinec

23. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Spirituála: Nicejské vyznání a turecký Iznik

Spirituála: Nicejské vyznání a turecký Iznik

23. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Petr Václav, filmový režisér. Moderuje: Tomáš Pilát

Vizitka: Host: Petr Václav, filmový režisér. Moderuje: Tomáš Pilát

22. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: soukromé kulturní instituce a vysoké ceny energií, kvalita vizuální identity firem v tuzemsku, filmařské manifesty a snaha o proměnu české kinematografie, korporátní umění ve veřejném prostoru

Akcent: Výběr týdne: soukromé kulturní instituce a vysoké ceny energií, kvalita vizuální identity firem v tuzemsku, filmařské manifesty a snaha o proměnu české kinematografie, korporátní umění ve veřejném prostoru

21. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Lada Semecká: Ticho, klid, volnost. Největší inspirací je mi krajina

Vizitka: Lada Semecká: Ticho, klid, volnost. Největší inspirací je mi krajina

21. 10. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Anna Bolavá: K řečovické trilogii už se nevracím, nový román Vypravěč mě posunul zase dál

Mozaika: Anna Bolavá: K řečovické trilogii už se nevracím, nový román Vypravěč mě posunul zase dál

21. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Jen ještě něco zařídím

Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Jen ještě něco zařídím

21. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Akcent: V pražském Karlíně doplňuje komerční zástavbu socha obří nahé ženy, dílo sochaře Davida Černého

Akcent: V pražském Karlíně doplňuje komerční zástavbu socha obří nahé ženy, dílo sochaře Davida Černého

20. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér televizní série o násilí Pět let Damián Vondrášek: Přezkoumávání hranic etiky je moje téma

Vizitka: Režisér televizní série o násilí Pět let Damián Vondrášek: Přezkoumávání hranic etiky je moje téma

20. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Podzimní zahradnictví

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Podzimní zahradnictví

20. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Mladí filmaři Tomáš Wiňski, Šimon Holý a Tereza Vejvodová sepsali na začátku léta manifest Nová česká intimita

Akcent: Mladí filmaři Tomáš Wiňski, Šimon Holý a Tereza Vejvodová sepsali na začátku léta manifest Nová česká intimita

19. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jakub Roztočil: Otáčky jsou mým podpisem. Fascinují mě vzory, které stimulují mozek

Vizitka: Malíř Jakub Roztočil: Otáčky jsou mým podpisem. Fascinují mě vzory, které stimulují mozek

19. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: Síla poezie

Ranní úvaha: Daniel Raus: Síla poezie

19. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Škoda Auto upravuje své logo

Akcent: Škoda Auto upravuje své logo

18. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Cina: Jakmile tančím romský tanec, jsem ve své kůži. Zmizí vyžehlený Jan a probouzí se divoký

Vizitka: Jan Cina: Jakmile tančím romský tanec, jsem ve své kůži. Zmizí vyžehlený Jan a probouzí se divoký

18. 10. 2022

43 min