Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: státní cena za literaturu, Vonnegut 100, pohádka na ústupu, architekti rádi soutěží

Akcent: Výběr týdne: státní cena za literaturu, Vonnegut 100, pohádka na ústupu, architekti rádi soutěží

11. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

11. 11. 2022

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Museum Kampa vystavuje tvorbu umělce Stanislava Kolíbala i realizace architekta Josefa Pleskota

Mozaika: Museum Kampa vystavuje tvorbu umělce Stanislava Kolíbala i realizace architekta Josefa Pleskota

11. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: My, duhoví lidé

Ranní úvaha: Adam Borzič: My, duhoví lidé

11. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Zítra si připomeneme sto let od narození amerického spisovatele Kurta Vonneguta

Akcent: Zítra si připomeneme sto let od narození amerického spisovatele Kurta Vonneguta

10. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Kučera: Lidi řvali, čepice lítaly, já stál na sedačce a fotil Havla

Vizitka: Jaroslav Kučera: Lidi řvali, čepice lítaly, já stál na sedačce a fotil Havla

10. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Nové kulturní centrum Pardubic. Gočárovy historické mlýny prochází rozsáhlou přestavbou

Mozaika: Nové kulturní centrum Pardubic. Gočárovy historické mlýny prochází rozsáhlou přestavbou

10. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Zázraky přírody optikou Laterny magiky. Na Nové scéně Národního divadla se rozprostře Krajina těla

Mozaika: Zázraky přírody optikou Laterny magiky. Na Nové scéně Národního divadla se rozprostře Krajina těla

10. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Válka na Ukrajině očima novinářů. Sbírka reportáží Chleba z minového pole nastiňuje osobnější pohled

Mozaika: Válka na Ukrajině očima novinářů. Sbírka reportáží Chleba z minového pole nastiňuje osobnější pohled

10. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Krádež

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Krádež

10. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Grand Prix architektů - Národní cena za architekturu a Česká cena za architekturu, to jsou prestižní ceny, které se udělují v podobném termínu na podzim

Akcent: Grand Prix architektů - Národní cena za architekturu a Česká cena za architekturu, to jsou prestižní ceny, které se udělují v podobném termínu na podzim

9. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Ostravská městská galerie pro současné umění PLATO se přestěhovala z hobbymarketu do nových prostor

Mozaika: Ostravská městská galerie pro současné umění PLATO se přestěhovala z hobbymarketu do nových prostor

9. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Pražské jaro odtajnilo program 78. ročníku. V roce 2023 přivítá Johna Adamse nebo Daniela Hardinga

Mozaika: Pražské jaro odtajnilo program 78. ročníku. V roce 2023 přivítá Johna Adamse nebo Daniela Hardinga

9. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jan Novák: Vyprávět jsem se naučil až při práci na Formanově Valmontovi

Vizitka: Spisovatel Jan Novák: Vyprávět jsem se naučil až při práci na Formanově Valmontovi

9. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Amerika je jen jedna

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Amerika je jen jedna

9. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Státní cenu za literaturu dostala nedávno spisovatelka Kateřina Tučková

Akcent: Státní cenu za literaturu dostala nedávno spisovatelka Kateřina Tučková

8. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelník Tomsa Legierski: Důležité je, aby představení končilo otazníkem

Vizitka: Divadelník Tomsa Legierski: Důležité je, aby představení končilo otazníkem

8. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Žena v centru pozornosti. Vydejme se po stopách Pražského divadelního festivalu německého jazyka

Mozaika: Žena v centru pozornosti. Vydejme se po stopách Pražského divadelního festivalu německého jazyka

8. 11. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Cesta předurčena osudem. V Kutné Hoře otevřeli retrospektivní výstavu malířek Květy a Jitky Válových

Mozaika: Cesta předurčena osudem. V Kutné Hoře otevřeli retrospektivní výstavu malířek Květy a Jitky Válových

8. 11. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Je kniha o válce sázka na jistotu? Jan Němec hovoří o motivacích tvorby povídkové sbírky Liliputin

Mozaika: Je kniha o válce sázka na jistotu? Jan Němec hovoří o motivacích tvorby povídkové sbírky Liliputin

8. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Celý život Jana Zábrany

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Celý život Jana Zábrany

8. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Film Princ Mamánek, režijní debut Jana Budaře, sklízí první reakce

Akcent: Film Princ Mamánek, režijní debut Jana Budaře, sklízí první reakce

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

7. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Plakat můžeme spolu

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Plakat můžeme spolu

7. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Švédové by byli překvapeni, jak s ABBOU nakládáme, říká Pavel Klusák o své nové hře

ArtCafé: Švédové by byli překvapeni, jak s ABBOU nakládáme, říká Pavel Klusák o své nové hře

4. 11. 2022

42 min