Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Jednoty bratrské z Mladé Boleslavi

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Jednoty bratrské z Mladé Boleslavi

20. 11. 2022

1 hod

Obrázek epizody Spirituála: Charles Jennens, Händelův libretista

Spirituála: Charles Jennens, Händelův libretista

20. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: vnímání svobody slova, projevu a umělecké svobody po více než třiceti letech od sametové revoluce, klimatičtí aktivisté protestují v galeriích, etika v dokumentární tvorbě nezbytná

Akcent: Výběr týdne: vnímání svobody slova, projevu a umělecké svobody po více než třiceti letech od sametové revoluce, klimatičtí aktivisté protestují v galeriích, etika v dokumentární tvorbě nezbytná

18. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Momenty: Občas mám pocit, že nestíhám s lidmi na divadle sdílet všechno, co bych chtěla, říká Lída Engelová

Momenty: Občas mám pocit, že nestíhám s lidmi na divadle sdílet všechno, co bych chtěla, říká Lída Engelová

18. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Jana Sibera: Na jevišti mě to nabíjí jako v zásuvce

Vizitka: Sopranistka Jana Sibera: Na jevišti mě to nabíjí jako v zásuvce

18. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: O jedné staré intuici

Ranní úvaha: Martin Bedřich: O jedné staré intuici

18. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Petr Zatloukal, fotograf. Moderuje: Aleš Spurný

Vizitka: Host: Petr Zatloukal, fotograf. Moderuje: Aleš Spurný

17. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Akcent: Už zítra oslavíme státní svátek Den boje za svobodu a demokracii, 17. listopadu to bude 33 let od sametové revoluce

Akcent: Už zítra oslavíme státní svátek Den boje za svobodu a demokracii, 17. listopadu to bude 33 let od sametové revoluce

16. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečnice Cécile da Costa: Nedovolíme si být smutní, protože společnost nás takové nebere

Vizitka: Tanečnice Cécile da Costa: Nedovolíme si být smutní, protože společnost nás takové nebere

16. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Živé umění, divadlo nebo koncerty. Pražská Národní třída si připomene události Sametové revoluce

Mozaika: Živé umění, divadlo nebo koncerty. Pražská Národní třída si připomene události Sametové revoluce

16. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Když píšu, jsem zároveň herec v hlavní roli i režisér. Co inspirovalo Továrnu na maso Miloše Urbana?

Mozaika: Když píšu, jsem zároveň herec v hlavní roli i režisér. Co inspirovalo Továrnu na maso Miloše Urbana?

16. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Kokstalgie

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Kokstalgie

16. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Nedávný mezinárodní festival dokumentárních filmů v Jihlavě otevřel také téma etika v dokumentu

Akcent: Nedávný mezinárodní festival dokumentárních filmů v Jihlavě otevřel také téma etika v dokumentu

15. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Nový laureát Ceny Jaroslava Seiferta. Porota za rozsáhlé esejistické dílo ocenila Josefa Kroutvora

Mozaika: Nový laureát Ceny Jaroslava Seiferta. Porota za rozsáhlé esejistické dílo ocenila Josefa Kroutvora

15. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Momenty: Na ruský balet nedám dopustit, říká tanečník a choreograf Vlastimil Harapes

Momenty: Na ruský balet nedám dopustit, říká tanečník a choreograf Vlastimil Harapes

15. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Mardoša z Tata Bojs: Nástroje jsme si rozdělili ve třetí třídě, čtyři struny mě lákaly víc než šest

Vizitka: Mardoša z Tata Bojs: Nástroje jsme si rozdělili ve třetí třídě, čtyři struny mě lákaly víc než šest

15. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: The Crown. Netflix představil pátou řadu sledovaného britského seriálu Koruna

Mozaika: The Crown. Netflix představil pátou řadu sledovaného britského seriálu Koruna

15. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Jubilant Daniel Barenboim. Světoznámý dirigent a klavírista se dnes dožívá osmdesáti let

Mozaika: Jubilant Daniel Barenboim. Světoznámý dirigent a klavírista se dnes dožívá osmdesáti let

15. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: O kráse páva

Ranní úvaha: Petr Beneš: O kráse páva

15. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Klimatičtí aktivisté se přilepují k mistrovským plátnům v galeriích, hází na ně bramborovou kaši, polévají je rajčatovou polévkou

Akcent: Klimatičtí aktivisté se přilepují k mistrovským plátnům v galeriích, hází na ně bramborovou kaši, polévají je rajčatovou polévkou

14. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Magdaléna Platzová: Stejně jako Kafka nechci psaní šidit. Učím se ho skloubit s životem

Vizitka: Spisovatelka Magdaléna Platzová: Stejně jako Kafka nechci psaní šidit. Učím se ho skloubit s životem

14. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Obsazení Stavovského divadla rekonstruuje performance Stavovské národu!

Mozaika: Obsazení Stavovského divadla rekonstruuje performance Stavovské národu!

14. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Němec: Za bollywoodskou láskou

Ranní úvaha: Jan Němec: Za bollywoodskou láskou

14. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Spirituála: François Rabelais, evangelík

Spirituála: François Rabelais, evangelík

13. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody ArtCafé: Protilátka pro digitální dobu. Čím lákají lidová řemesla?

ArtCafé: Protilátka pro digitální dobu. Čím lákají lidová řemesla?

11. 11. 2022

42 min