Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Pedro Almodóvar jako Ikona Letní filmové školy 2023

Mozaika: Pedro Almodóvar jako Ikona Letní filmové školy 2023

27. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Cinematéky: vstupní brána do filmové historie

ArtCafé: Cinematéky: vstupní brána do filmové historie

26. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jan Vytiska: Inspiruje mě valašská ráznost, Nietzsche i existenciální horory

Vizitka: Malíř Jan Vytiska: Inspiruje mě valašská ráznost, Nietzsche i existenciální horory

26. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: U Ladronky

Ranní úvaha: Petr Borkovec: U Ladronky

26. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Václava Cílka

Osudy: Osudy Václava Cílka

25. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Barbara Maria Willi: Cembalo je nástroj pro kouzelnici a posluchače, kteří přijímají klam

Vizitka: Hudebnice Barbara Maria Willi: Cembalo je nástroj pro kouzelnici a posluchače, kteří přijímají klam

25. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Nutíte nás nezapomínat. Leica Gallery hledá asociaci mezi událostmi roku 1968 a válkou na Ukrajině

Mozaika: Nutíte nás nezapomínat. Leica Gallery hledá asociaci mezi událostmi roku 1968 a válkou na Ukrajině

25. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Po schodech

Ranní úvaha: Petr Beneš: Po schodech

25. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátorka Andrea Tachezy: V období trablů jsem nedokázala ani kreslit

Vizitka: Ilustrátorka Andrea Tachezy: V období trablů jsem nedokázala ani kreslit

24. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Lázně v Paláci Koruna na Václavském náměstí

Mozaika: Lázně v Paláci Koruna na Václavském náměstí

24. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Eva Janáčová: Máš to tu nahoře moc krásné

Ranní úvaha: Eva Janáčová: Máš to tu nahoře moc krásné

24. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Bohoslužba - 23. 7. 2023

Bohoslužba: Bohoslužba - 23. 7. 2023

23. 7. 2023

58 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Alois Gonzaga, Mantova a mor

Spirituála: Svatý Alois Gonzaga, Mantova a mor

23. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Obývák, knihovna, kavárna, nebo kulturní centrum? Velký mlýn v Libni chce být vším dohromady

Mozaika: Obývák, knihovna, kavárna, nebo kulturní centrum? Velký mlýn v Libni chce být vším dohromady

21. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník Jakub Řehák: Poezie je jazykem doby. Stojí trochu stranou, proto může být stále čerstvá

Vizitka: Básník Jakub Řehák: Poezie je jazykem doby. Stojí trochu stranou, proto může být stále čerstvá

21. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Snažím se pochopit, i když optimismus vyprchal. Norský spisovatel Johan Harstad rád mění perspektivu

Mozaika: Snažím se pochopit, i když optimismus vyprchal. Norský spisovatel Johan Harstad rád mění perspektivu

21. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: O chybějícím otci a zlomených touhách

Ranní úvaha: Jan Bělíček: O chybějícím otci a zlomených touhách

21. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Co je to umění? Nejvýznamnější východoevropský konceptualista D. Raša Todosijević vystavuje v GHMP

Mozaika: Co je to umění? Nejvýznamnější východoevropský konceptualista D. Raša Todosijević vystavuje v GHMP

20. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Kejkrtová Měřičková: Přejít z role herce do role šéfa? Nic těžšího není

Vizitka: Eva Kejkrtová Měřičková: Přejít z role herce do role šéfa? Nic těžšího není

20. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody ArtCafé: Knihy, lidé, domy zarůstají do ještědského reliéfu

ArtCafé: Knihy, lidé, domy zarůstají do ještědského reliéfu

19. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudba je pro uši, ne pro oči. Ondřej Pivec vystoupí se svým novým projektem v pražském Jazz Docku

Mozaika: Hudba je pro uši, ne pro oči. Ondřej Pivec vystoupí se svým novým projektem v pražském Jazz Docku

19. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Jakou stopu zanechává v lidech bolest? Odpověď hledá Compagnie Pieds Perchés

Mozaika: Jakou stopu zanechává v lidech bolest? Odpověď hledá Compagnie Pieds Perchés

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Koření do těsta měst

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Koření do těsta měst

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Měníme ulice v otevřené galerie. Festival Sculpture Line představuje sochy předních tvůrců

Mozaika: Měníme ulice v otevřené galerie. Festival Sculpture Line představuje sochy předních tvůrců

18. 7. 2023

13 min