Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Akcent: Akcent ± v české literatuře 2023: Mornštajnová vs. Toy Box, knihy bez daně, autofikce na vzestupu

Akcent: Akcent ± v české literatuře 2023: Mornštajnová vs. Toy Box, knihy bez daně, autofikce na vzestupu

6. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Umění padělat: Originální umělecké dílo, nebo bezcenný padělek?

Umění padělat: Originální umělecké dílo, nebo bezcenný padělek?

6. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

6. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Komu fandí Bůh?

Ranní úvaha: Petr Vizina: Komu fandí Bůh?

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Vypátrá slavný detektiv, kdo unáší vážené Brity? Komiks bere čtenáře Do hlavy Sherlocka Holmese

Mozaika: Vypátrá slavný detektiv, kdo unáší vážené Brity? Komiks bere čtenáře Do hlavy Sherlocka Holmese

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Divadelní bilance 2023: Prokletý klaun Houellebecq i globalizovaná kuchyň

Mozaika: Divadelní bilance 2023: Prokletý klaun Houellebecq i globalizovaná kuchyň

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Labyrint světa 17. století a hluboký lidský příběh. Premiéra opery Komenský se odehraje již dnes

Mozaika: Labyrint světa 17. století a hluboký lidský příběh. Premiéra opery Komenský se odehraje již dnes

6. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent ± ve výtvarném umění 2023: Rudolfinum, pražská Kunsthalle, Eva Koťátková a regionální galerie

Akcent: Akcent ± ve výtvarném umění 2023: Rudolfinum, pražská Kunsthalle, Eva Koťátková a regionální galerie

5. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Santini a reklamka? Vždy mě lákalo spojovat nespojitelné, říká Miloš Urban o románu Santiniho jazyk

Mozaika: Santini a reklamka? Vždy mě lákalo spojovat nespojitelné, říká Miloš Urban o románu Santiniho jazyk

5. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

5. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Do kin přichází poslední film Juraje Jakubiska Perinbaba a dva světy

Mozaika: Do kin přichází poslední film Juraje Jakubiska Perinbaba a dva světy

5. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Kdo s koho!

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Kdo s koho!

5. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Inscenace Bitva o Hernaniho je v jistém slova smyslu i boj o Dejvické divadlo, říká režisér

Mozaika: Inscenace Bitva o Hernaniho je v jistém slova smyslu i boj o Dejvické divadlo, říká režisér

5. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Pravdivé příběhy o koltanu i nebi zná festival PAF

ArtCafé: Pravdivé příběhy o koltanu i nebi zná festival PAF

4. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent ± v divadle 2023: Dekkadancers, La Putyka, Bakchantky, Vzkříšení

Akcent: Akcent ± v divadle 2023: Dekkadancers, La Putyka, Bakchantky, Vzkříšení

4. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

4. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Horizont nenásilí

Ranní úvaha: Adam Borzič: Horizont nenásilí

4. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Českobratrské církve evangelické z modlitebny v Litoměřicích

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Českobratrské církve evangelické z modlitebny v Litoměřicích

3. 12. 2023

58 min

Obrázek epizody Spirituála: Posmrtné životy Juliána Apostaty

Spirituála: Posmrtné životy Juliána Apostaty

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Sežerou čas, písmena i zoubky. Atlas domácích bytostí je hravou taxonomií šotků pro 21. století

Mozaika: Sežerou čas, písmena i zoubky. Atlas domácích bytostí je hravou taxonomií šotků pro 21. století

3. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Cena Antonína Dvořáka za rok 2023 byla udělena Panochovu kvartetu

Mozaika: Cena Antonína Dvořáka za rok 2023 byla udělena Panochovu kvartetu

2. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody ArtCafé: V hlavní roli autobiografický příběh

ArtCafé: V hlavní roli autobiografický příběh

1. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Pěvec Jiří Sulženko: Poznat evropské operní domy znamenalo přiznat si, kolik toho ještě neumím

Vizitka: Pěvec Jiří Sulženko: Poznat evropské operní domy znamenalo přiznat si, kolik toho ještě neumím

1. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Hostina lidských zvláštností Woody Allena

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Hostina lidských zvláštností Woody Allena

1. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Lámat si hlavu nad hádankami a šiframi

ArtCafé: Lámat si hlavu nad hádankami a šiframi

1. 12. 2023

45 min