Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Sci-fi, nebo realita? Hologram na scéně Státní opery otevírá brány budoucnosti

Mozaika: Sci-fi, nebo realita? Hologram na scéně Státní opery otevírá brány budoucnosti

1. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Floex Ensemble zahraje v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně. Za bicí usedne robot Josef

Mozaika: Floex Ensemble zahraje v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně. Za bicí usedne robot Josef

30. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Akcent: Německá kultura je kvůli Izraeli a Gaze v napětí. Na festival nepojedu, říká česká umělkyně

Akcent: Německá kultura je kvůli Izraeli a Gaze v napětí. Na festival nepojedu, říká česká umělkyně

30. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Čtyři hlasy a jedna mlčící tvář. Schauspielhaus Zürich přijíždí do Prahy s inscenací Puzení

Mozaika: Čtyři hlasy a jedna mlčící tvář. Schauspielhaus Zürich přijíždí do Prahy s inscenací Puzení

30. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Tisíce vrstev a paradoxů mateřství

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Tisíce vrstev a paradoxů mateřství

30. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Co se stane, když obživnou loutky? Vánoční pohádka LouTkáček má premiéru ve Stavovském divadle

Mozaika: Co se stane, když obživnou loutky? Vánoční pohádka LouTkáček má premiéru ve Stavovském divadle

30. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Švédská novinářka Clara Törnvall pitvá v knize Autistky vlastní diagnózu i ženy na spektru obecně

Mozaika: Švédská novinářka Clara Törnvall pitvá v knize Autistky vlastní diagnózu i ženy na spektru obecně

30. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Temné síly ve vile nad mořem. Poprvé vychází 100 let starý překlad hry polského mistra děsu

Mozaika: Temné síly ve vile nad mořem. Poprvé vychází 100 let starý překlad hry polského mistra děsu

30. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Akcent: Města se snaží omezovat vizuální smog. Znojmo to vzalo zgruntu kvůli turistům

Akcent: Města se snaží omezovat vizuální smog. Znojmo to vzalo zgruntu kvůli turistům

29. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Pět žen 50+, názory i těla se proměňují… Inscenace How is the Weather? je zkrátka o životě

Mozaika: Pět žen 50+, názory i těla se proměňují… Inscenace How is the Weather? je zkrátka o životě

29. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Hispanistka Charvátová: Seriály jsou pro překladatele důležité, tam naposloucháme jazyk nejlépe

Vizitka: Hispanistka Charvátová: Seriály jsou pro překladatele důležité, tam naposloucháme jazyk nejlépe

29. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Marie Nováková: Děti a poutníci

Ranní úvaha: Marie Nováková: Děti a poutníci

29. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Přesčasy, švarcsystém, i to je architektura. Toxické podmínky v oboru mladší generaci vadí

Akcent: Přesčasy, švarcsystém, i to je architektura. Toxické podmínky v oboru mladší generaci vadí

28. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

28. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody ArtCafé: Vyšly dvě růžové knihy o spřízněnosti a odloučení

ArtCafé: Vyšly dvě růžové knihy o spřízněnosti a odloučení

28. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Naživo

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Naživo

28. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Chtěli jsme sdílet vlastní zkušenost s Alzheimerovou chorobou, říká režisér filmu Tancuj Matyldo

Mozaika: Chtěli jsme sdílet vlastní zkušenost s Alzheimerovou chorobou, říká režisér filmu Tancuj Matyldo

28. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Akcent: Před sto lety stát nakoupil umění z Francie, podařilo se obejít konzervativní část komise

Akcent: Před sto lety stát nakoupil umění z Francie, podařilo se obejít konzervativní část komise

27. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelnice Zoja Mikotová: Mým cílem nebylo stát na prknech, víc mě zajímalo vymýšlení etud

Vizitka: Divadelnice Zoja Mikotová: Mým cílem nebylo stát na prknech, víc mě zajímalo vymýšlení etud

27. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Kameny tasovské

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Kameny tasovské

27. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Julián Apostata, pronásledovatel či anonymní křesťan?

Spirituála: Julián Apostata, pronásledovatel či anonymní křesťan?

26. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Taktovka: Šimon Voseček a Robert Jindra. Světová premiéra aneb Jeden stvořil, druhý provedl

Taktovka: Šimon Voseček a Robert Jindra. Světová premiéra aneb Jeden stvořil, druhý provedl

25. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Masaryčka rozděluje, Galerie Rudolfinum, Mijazakiho animace, síla české literatury

Akcent: Výběr týdne: Masaryčka rozděluje, Galerie Rudolfinum, Mijazakiho animace, síla české literatury

24. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Knihy mi jsou osudem. S každou další mám pocit, že ze sebe trhám kus masa, říká Radka Denemarková

Mozaika: Knihy mi jsou osudem. S každou další mám pocit, že ze sebe trhám kus masa, říká Radka Denemarková

24. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Loď a Dvůr

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Loď a Dvůr

24. 11. 2023

4 min