Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #1 Rekapitulace roku 2025

#1 Rekapitulace roku 2025

Obrázek epizody #1 Rekapitulace roku 2025

Poslechněte si podcast

26. 1. 2026

51 min

Top 5 seriálů, filmů, knih & videoher a nějaké ty honorable mentions za loňský rok. Úvodní epizoda podcastu Vejce natvrdo.

Doporučované knihy:

- Blood Over Bright Haven (M.L. Wang)

- Carlova postapokalyptická show (Matt Dinniman)

- Between Two Fires (Christopher Buehlman)

- Slewfoot (Brom)

- The Devils (Joe Abercrombie)

Honorable mentions: Planetární rachot (Michaela Merglová & Martin Paytok) | Jak džinové přicházejí o sny (Markéta Mar Marillee) | Hungerstone (Kat Dunn) | Příští zastávka (Michaela Merglová) | Vůle většiny (James Islington) | V rytmu srdce (Alena Štraubová) | Dowry of Blood (S.T. Gibson) | Apotéka Agnes Divotvorné & Neklidný hrob od Katky Šardické

Doporučované filmy:

Honorable mentions: Fénické spiknutí (The Phoenician Scheme) , K-Pop Demon Hunters , Navždy s tebou? (Eternity)

Doporučované seriály:

Honorable mentions: Léto, kdy jsem zkrásněla (The Summer I turned Pretty) , TO: Vítejte v Derry (IT: Welcome to Derry) , Stranger Things 5

Doporučované hry:

P.S. Okolo půl hodiny je to tam bohužel useknuté slovo, za to se omlouvám, postprodukce (alias já) při zpětným poslechu úplně nevychytala a samozřejmě jsem na to přišla až po nahrání na Spotify :(

Popis podcastu

Podcast o popkultuře a podivných hyperfixacích | Knihy, filmy, seriály a internetové fenomény 📖🎥🌐