
Současná cukrařina pozbývá duši, myslí si cukrářka Mirka van Gils Slavíková

Mašina za vás nic neudělá, říká Mirka van Gils Slavíková, umělecká cukrářka, která si v Kalifornii založila cukrárnu specializovanou na perníčky a v roce 2002 zvítězila ve velké ceně v Paříži. Na dnešní cukrařině ji chybí ruční dotek, důležité je dodržovat tradici, a přiznává, že na Vánoce dělá nejraději slepovaná linecká prasátka. Co je to rustikální cukrařina? A jak poznat správnou mouku na vánoční cukroví?
Popis podcastu
Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .