
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová

„Anglická snídaně vás nasytí až do večera, je to takové národní jídlo, patří k Británii,“ vypráví foodblogerka a gastronomická žurnalistka Dagmar Heřtová, která žije střídavě v Česku a Anglii. A právě posledně jmenovaná země podle ní udělala v gastronomii obrovský kus práce. „Všichni nejlepší kuchaři chtějí mít restauraci v Londýně nebo na anglickém venkově,“ říká. V čem vidí půvab a kvalitu legendárního pokrmu fish and chips? A v čem ji nejvíce pomohl tatínek cukrář?
Patricie Strouhalová
Popis podcastu
Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .