
Když plýtváme jídlem, plýtváme i energiemi, upozorňují odborníci

Třetina všeho vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí nebo znehodnotí. Pokud by se tak nestalo, nasytily by se jím asi tři miliardy lidí. O plýtvání jídlem a také o tom, jak bychom měli nakládat s energiemi, mluví manažerka iniciativy Zachraň jídlo Anna Strejcová a Michal Broža z informačního centra OSN v Praze.
Popis podcastu
Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .