
Budování klientely v devadesátkách. Po Pařížské jsme běhali s platem koktejlů, vzpomíná barman

Jeho první koktejlové menu čítalo 230 koktejlů. „Bylo svázané do knihy. Jak jsme si mysleli, že nás všichni pochopí a že nás za to budou všichni milovat, tak se půl roku nic nedělo,“ popisuje restauratér Václav Vojíř, autorita českého barmanství. Jak chápat jeho slova, že neprodává kořalku, ale servis? Jak vzpomíná na první porevoluční zkušenosti v Mnichově a jak posléze kultivoval tuzemské alkoholové prostředí?
Popis podcastu
Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .