Obrázek epizody Za dům jsem dal 600 tisíc, za úklid 50. Prodal jsem za 2,1 milionu

Za dům jsem dal 600 tisíc, za úklid 50. Prodal jsem za 2,1 milionu

Obrázek epizody Za dům jsem dal 600 tisíc, za úklid 50. Prodal jsem za 2,1 milionu

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 3 min

👉 CELÝ ZÁZNAM (1h 49m) na https://herohero.co/vbinvestice

🎯 Na Herohero Martin Fördös ukazuje, jak si u každé nemovitosti předem spočítá, kolik nejvýš smí dát, aby na ní neprodělal, a rozebírá šest konkrétních obchodů i s čísly - ten nejlepší se 158 % čistého ročně i oba, které skončily ztrátou.

🎁 Stáhni si zdarma návod, jak spočítat reálnou cenu nemovitosti https://www.vb.cz/jak-spocitat-cenu-nemovitosti-navod

Dům na Jesenicku visel pět měsíců na Srealitách za 900 tisíc a nikdo ho nechtěl. Martin Fördös ho koupil za 600 tisíc, dal 50 tisíc za úklid a za dvanáct dní ho prodal za 2,1 milionu. Hledá staré domy za dva až šest milionů v okresech, které ostatní investoři přeskakují, špatně nafocené a plné nepořádku.

Od roku 2023 dokončil 34 obchodů za 73 milionů, které nesou v průměru 39,4 % čistého ročně. Na webináři pro vb.cz ukazuje celý svůj postup: kde nemovitosti hledá, jak si je vytipuje z inzerátu, jak vyjednává cenu dolů, jak na domu udělá zisk nebo jak z jednoho pozemku udělá tři stavební parcely.

🎙️ Martin Fördös je investor, který se v realitách pohybuje od roku 2011 a za sebou má stovky prodaných nemovitostí. Od roku 2023 flipuje systematicky s vlastním týmem a s externími investory, kteří nemovitosti kupují v podílovém spoluvlastnictví.

💡 Na webináři se dozvíte:

👉 Proč nekupuje byty ani Prahu, přestože jsou na ocenění ze všeho nejjednodušší

👉 V jakém cenovém rozmezí hledá a proč jsou průměrné okresy lepší než velká města

👉 Jak vypadá dělení a krájení, na kterém stojí 70 % jeho obchodů

👉 Jak z jednoho pozemku 1 500 m² udělá tři parcely a co to provede s cenou za metr

👉 Odkud bere příležitosti: Sreality, dopisové kampaně, letáky a kombinace katastru s územním plánem

👉 Jak funguje nákup v podílovém spoluvlastnictví, když nemáte na celou nemovitost

🕗 Časová osa

00:00:00 Úvod

00:01:48 Martin Fördös – představení a jak se dostal k nemovitostem

00:07:56 Track record: 34 obchodů, 39 % ročně

00:15:57 Nákup bez emocí a vyjednávání o ceně

00:20:27 Proč sekundární trh a průměrné lokality

00:25:55 Průměrný nákup 3,3 milionu a kdo je cílová skupina

00:31:55 Kde nemovitosti hledá

00:40:05 Strategie 1: špatně nafocené a neuklizené domy

00:49:47 Strategie 2: dělení a krájení

01:02:46 Celý webinář na herohero.co/vbinvestice

➡️ Chcete vidět další videa s experty a investory a získat přístup k prémiovým analýzám?

Přidejte se ZDARMA k dalším investorům na vzdělávací platformě vb.cz, kde každý den řešíme investiční příležitosti, financování i strategie růstu portfolia.

🔓 Zaregistrujte se zdarma na vb.cz – a pokud to s investováním myslíte vážně, staňte se členem na https://herohero.co/vbinvestice

👉 Začněte na vb.cz a posuňte své investice do nemovitostí na další úroveň.

⚠️ Tento podcast slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům a nepředstavuje investiční, finanční ani daňové poradenství. Před jakýmkoli investičním rozhodnutím se poraďte s licencovaným odborníkem.

Popis podcastu

Celé epizody sleduj na herohero.co/vbinvestice 🔥 Uč se investovat od těch nejlepších.

Hledáš nástroje a materiály pro investory? Přidej se zdarma k tisícům investorů na vb.cz .

Sdílíme:

• zkušenosti reálných investorů - rozhovory, webináře,

• neveřejné nabídky investičních bytů

• příklady z praxe a reálná čísla

• inspiraci, jak začít investovat a růst Podpoř nás na

Podpoř nás na herohero.co/vbinvestice a získej celá videa bez reklam a v plné délce a další výhody.