Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři

Vařte s námi

Český rozhlas

Společnost

Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři

Obrázek epizody Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři

Poslechněte si podcast

17. 3. 2019

2 min

Už zhruba rok je u nás hmyz schválen jako potravina. Ale prozatím nečekejte, že na menu v restauracích uvidíte třeba fritovaného švába. Daleko spíš se vám do jídla vloudí nepozorovaně jako hmyzí moučka, bohatý zdroj proteinů.

Popis podcastu

Rubrika, ve které se sice vaří, ale recept není tím nejdůležitějším.