Vařte s námi
Český rozhlas
Společnost
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Poslechněte si podcast
17. 3. 2019
2 min
O epizodě podcastu
Už zhruba rok je u nás hmyz schválen jako potravina. Ale prozatím nečekejte, že na menu v restauracích uvidíte třeba fritovaného švába. Daleko spíš se vám do jídla vloudí nepozorovaně jako hmyzí moučka, bohatý zdroj proteinů.
Už zhruba rok je u nás hmyz schválen jako potravina. Ale prozatím nečekejte, že na menu v restauracích uvidíte třeba fritovaného švába.
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Rubrika, ve které se sice vaří, ale recept není tím nejdůležitějším.