![Obrázek epizody Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři](https://i.actve.net/youradio_news/shows/global_wide.png)
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
![Obrázek epizody Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři](https://i.actve.net/youradio_news/shows/global_wide.png)
Poslechněte si podcast
17. 3. 2019
2 min
O epizodě podcastu
Už zhruba rok je u nás hmyz schválen jako potravina. Ale prozatím nečekejte, že na menu v restauracích uvidíte třeba fritovaného švába. Daleko spíš se vám do jídla vloudí nepozorovaně jako hmyzí moučka, bohatý zdroj proteinů.
Už zhruba rok je u nás hmyz schválen jako potravina. Ale prozatím nečekejte, že na menu v restauracích uvidíte třeba fritovaného švába.
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .