Poslechněte si podcast
26. 8. 2018
3 min
O epizodě podcastu
Studená povidlová omáčka se podávala buď jako příloha, anebo v jiných obměnách jako sladký dezert. Naďa Čvančarová pro inspiraci navštívila Slezský grunt v Háji ve Slezsku.
Studená povidlová omáčka se podávala buď jako příloha, anebo v jiných obměnách jako sladký dezert. Naďa Čvančarová pro inspiraci navštívila Slezský grunt v Háji ve Slezsku.
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas proAndroidaiOSnebo na webumujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Rubrika, ve které se sice vaří, ale recept není tím nejdůležitějším.