
Restované vepřové maso s ústřicovou omáčkou. Recept Romana Pauluse na rychlou čínu za hubičku

O epizodě podcastu
Mezi kuchaři se těmto pokrmům říká „stir fried“, restováno a mícháno. Jejich příprava by měla trvat maximálně 2–3 minuty. A jde to udělat i zdravě.
Všechny díly podcastu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Mezi kuchaři se těmto pokrmům říká „stir fried“, restováno a mícháno. Jejich příprava by měla trvat maximálně 2–3 minuty. A jde to udělat i zdravě.Všechny díly podcastu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Dáváme jídlu druhou šanci. Jak vařit chutně, levně a beze zbytků? Poslechněte si rychlé recepty beze zbytků, které pro vás exkluzivně připravil Roman Paulus ve spolupráci s Potravinovou bankou.
Všechny díly podcastu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .