
Majiteľ Mäsa od Romana o lockdowne: Steaky spadli o polovicu

Roman Kóňa je majiteľ remeselného mäsiarstva Mäso od Romana. V rozhovore s reportérom Dušan Mikušovičom hovorí, prečo sa počas lockdownu nepredávajú steaky, aké jedlá museli vymyslieť, aby lepšie prežili donášku, aj čo urobí s dodávkou japonského mäsa wagyu s cenou okolo 300 eur za kilo, ktoré mu počas núdzového stavu dorazilo.
Popis podcastu
Denné rozhovory Moniky Tódovej a ďalších členov redakcie Denníka N. Denne okrem nedele sa rozprávame s osobnosťami z politiky a spoločnosti na aktuálne témy, v sobotu komentujeme udalosti týždňa s ďalšími členmi redakcie, vrátane pravidelného hosťa Mariána Leška.
Všetky rozhovory vychádzajú aj ako video na Youtube, zvuková verzia v aplikácii Denník N a kdekoľvek počúvate podcasty.
Ak chcete podporiť podcasty Denník N, prosíme, staňte sa predplatitelmi na predplatne.dennikn.sk.