
Labanc z Poľnej kuchyne: Väčšiny street foodov sa ľudia časom prejedia

Poľná kuchyňa patrí k street foodom, ktoré sú v Bratislave najznámejšie. Vznikli v roku 2014 a odvtedy pripravili 40-tisíc porcií svojho najpredávanejšieho jedla, fish and chips. Zakladateľ Poľnej kuchyne Martin Labanc v rozhovore s reportérom Dušanom Mikušovičom vysvetľuje, prečo teraz ako street food končia, no hovorí aj o bratislavskom gastre či o tom, prečo je na svadbách najpopulárnejšia bravčová panenka.
Popis podcastu
Denné rozhovory Moniky Tódovej a ďalších členov redakcie Denníka N. Denne okrem nedele sa rozprávame s osobnosťami z politiky a spoločnosti na aktuálne témy, v sobotu komentujeme udalosti týždňa s ďalšími členmi redakcie, vrátane pravidelného hosťa Mariána Leška.
Všetky rozhovory vychádzajú aj ako video na Youtube, zvuková verzia v aplikácii Denník N a kdekoľvek počúvate podcasty.
Ak chcete podporiť podcasty Denník N, prosíme, staňte sa predplatitelmi na predplatne.dennikn.sk.