Nová Zbrojovka staví, postupně roste a přidává nové a neotřelé koncepty do svých služeb pro veřejnost. Jednou z nich je nově také My Food Place, jedinečný gastro koncept, který u nás otevře své kontejnerové zátiší a přinese nové palety chutí. 🤩S majitelem Tomášem Lvem jsme v tomto díle probrali:👉 systém konceptu My Food Place,👉 jak se z kamenné provozovny stal gastro development s kontejnery,👉 jak fungují franšízy,👉 na jaké lokality se soustředí,👉 proč si pro svoji další pobočku a rozvoj vybrali právě Novou Zbrojovku,👉 na jaké typy kuchyní se můžete v Nové Zbrojovce těšit,👉 jak vůbec funguje jedna kuchyně až s deseti koncepty,👉 na co dalšího kromě gastra se mohou návštěvníci těšit,👉 a kde se vůbec tento nový gastro koutek v Nové Zbrojovce vybuduje?
Nová Zbrojovka staví, postupně roste a přidává nové a neotřelé koncepty do svých služeb pro veřejnost. Jednou z nich je nově také My Food Place, jedinečný gastro koncept, který u nás otevře své kontejnerové zátiší a přinese nové palety chutí. 🤩
S majitelem Tomášem Lvem jsme v tomto díle probrali:👉 systém konceptu My Food Place,
👉 jak se z kamenné provozovny stal gastro development s kontejnery,
👉 jak fungují franšízy,
👉 na jaké lokality se soustředí,
👉 proč si pro svoji další pobočku a rozvoj vybrali právě Novou Zbrojovku,
👉 na jaké typy kuchyní se můžete v Nové Zbrojovce těšit,
👉 jak vůbec funguje jedna kuchyně až s deseti koncepty,
👉 na co dalšího kromě gastra se mohou návštěvníci těšit,
👉 a kde se vůbec tento nový gastro koutek v Nové Zbrojovce vybuduje?
Rozhovory s hosty z kultury, byznysu, architektury, ekologie nebo i politiky o nich samotných, o jejich kariérních začátcích, o aktuálním působení a i o tom jak zasahují do příprav projektu Nové Zbrojovky.
Kontaktovat nás můžete na novazbrojovka@cpipg.com