Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 108 - Jak doopravdy překonat strach?

108 - Jak doopravdy překonat strach?

Obrázek epizody 108 - Jak doopravdy překonat strach?

Poslechněte si podcast

16. 11. 2021

33 min

O epizodě podcastu

To, co lidé nazývají štěstím, je okamžik, kdy přestanou mít strach.“

– Gilbert Cesbron

Ten pocit, když se vám podaří něco překonat a vaše tělo zalije adrenalin.
Co je to strach? Proč je v životě tak důležitý? A jak se ho naučit překonat?

Jak jsem překonala své dva obrovské strachy - z veřejného vystoupení před publikem a z řízení auta? Pár mých ověřených kroků, které můžete aplikovat hned.

Držím vám palce.

To, co lidé nazývají štěstím, je okamžik, kdy přestanou mít strach.“– Gilbert CesbronTen pocit, když se vám podaří něco překonat a vaše tělo zalije adrenalin. Co je to strach? Proč je v životě tak důležitý? A jak se ho naučit překonat? Jak jsem překonala své dva obrovské strachy - z veřejného vystoupení před publikem a z řízení auta? Pár mých ověřených kroků, které můžete aplikovat hned. Držím vám palce.

Popis podcastu

Tereza Salte alias TerezaInOslo je mámou, podnikatelkou, blogerkou a autorkou knihy Šlehačková oblaka. Ta se podle literárních redaktorů stala jedním z největších knižních překvapení roku 2017. V podcastu V oblacích vás Tereza chce vtáhnout ještě hlouběji do svého života a podcastem chce sundat vaše růžové brýle o dokonalých životech, které denně vidíte na sociálních sítích a blozích. Tak vítejte V oblacích. Kontaktovat mě můžete na e-mailu: podcast@elitebloggers.cz