Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 117. Knihy podle abecedy (2. část)

117. Knihy podle abecedy (2. část)

Obrázek epizody 117. Knihy podle abecedy (2. část)

Poslechněte si podcast

17. 7. 2025

29 min

Vytáhla jsem svůj abecední seznam přečtených knih z let2014 – 2022 a mám pro vás tip od každého písmena. Pokud mi chcete sdělit vašetipy na čtení nebo cokoliv jiného, najdete mě na instagramu jako @les.slov :)

Zmíněné knihy: Bál šílených žen – Victoria Mas; Tíha vesmíru– Jennifer Niven; Co dělají pocity? – Tina Oziewicz; Hora duchů – Kyle Perry;Stopa blesku – Rebecca Roanhorse; Tajemství hedvábného vějíře – Lisa See; Opuštěnáspolečnost – Erik Tabery; Hrdinové kapitalistické práce – Saša Uhlová; Myšídíra – Simona Votyová; Až uvidíš moře – Scarlett Wilková; Chatrč -  W.M.Paul Young; Pět Číňanů oběšených v Idahu– Jenny Tinghui Zhang; Dvě na cestě – Ema Semiánová, Anna Semiánová

Popis podcastu

Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov