Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 102. Moje knižní léto 2024

102. Moje knižní léto 2024

Obrázek epizody 102. Moje knižní léto 2024

Poslechněte si podcast

5. 12. 2024

40 min

Zkrátka o všem, co jsem letos v létě přečetla. Pokud mi chcete sdělit vaše tipy na čtení nebo cokoliv jiného, najdete mě na instagramu jako @les.slov :) V podcastu mluvím o těchto knihách: - Jablka ze stromu nepadají - Liane Moriarty - Jeřabinový dům - Marie Hajdová - Žiju bez dětí - Martina Hynková Vrbová - Alžběta a Nina - Jana Poncarová - Pacanka - Klára Elšíková - Hledání Phoebe - Gavin Extence - Pěšky mezi buddhisty a komunisty - Ladislav Zibura - Přestaň mi lhát - Andrea Contos - Hory, mlha, láska a já - Tessa Randau - Má sestřenka Rachel - Daphne du Maurier - Kolik barev má štěstí - Phyllida Shrimpton - Strach a úzkost a jak na ně - Radkin Honzák - Druhý dech - Daniel Krásný - Kdyby - Simona Votyová, Sabina Voty - Přízraky noci - Kateřina Ševčíková

Popis podcastu

Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov