Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 065. Moje knižní léto 2022

065. Moje knižní léto 2022

Obrázek epizody 065. Moje knižní léto 2022

Poslechněte si podcast

24. 9. 2022

59 min

Zkrátka o všem, co jsem přes léto přečetla. Pokud mi chcete sdělit vaše tipy na čtení nebo cokoliv jiného, najdete mě na instagramu jako @les.slov 🙂 V podcastu mluvím o těchto knihách: - Strážci Země - Tomáš Crlík - Proč číst fantasy - Ursula K. Le Guinová - Až uvidíš moře - Scarlett Wilková - Dlouhý krok do tmy - Tomáš Bandžuch - Astra - Cedar Bowersová - J. R. R. Tolkien: Životopis - Humphrey Carpenter - Se špetkou skořice - Elizabeth Acevedo - Věc Makropulos - Karel Čapek - Sněžný měsíc - Michaela Klevisová - Zlovolné bytosti - Nelly Černohorská - Majonéza k snídani - Markéta Lukášková - Město nedlouho poté - Pat Murphy - Bez tebe napořád - Taylor Jenkins Reid - Pampeliškové víno - Ray Bradbury - Greenwoodové - Michael Christie - Kaligrafie zlomu - Emily Itami - Pět Číňanů oběšených v Idahu - Jenny Tinghui Zhang - Čarodějův učeň - Otfried Preussler - Svědectví o životě v KLDR - Nina Špitálníková - Myší díra - Simona Votyová

Popis podcastu

Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov