Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 047. Audioknihy jsou láska!

047. Audioknihy jsou láska!

Obrázek epizody 047. Audioknihy jsou láska!

Poslechněte si podcast

4. 8. 2021

36 min

Audioknihy jsou láska! Já se do nich zamilovala před rokem a už si bez nich nedovedu představit svůj čtenářský život. Chtěla bych vás nalákat alespoň na některé z mých oblíbených! Knihy, které zmiňuji v podcastu: - Klub divných dětí - Petra Soukupová - Růže sama - Muriel Barbery - Šikmý kostel - Karin Lednická - Lvářka - Tereza Janišová - Listopád - Alena Mornštajnová - Pobřežní cesta - Raynor Winn - Prašina - Vojtěch Matocha - Bezhvězdné moře - Erin Morgenstern - Praskliny - Klára Vlasáková - Kirké - Madeline Miller - Dědina - Petra Dvořáková - Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - Miloň Čepelka, Aleš Palán - Neboj se vrátit domů - Marie Svatošová, Aleš Palán - Digitální minimalismus - Cal Newport - Jak drahé je zdarma - Dan Ariely - Faktomluva - Hans Rosling - Atomové návyky - James Clear - Bulbem záchranáře - Vít Samek - Navždy plynule - Gabriel Wyner - Normální lidi - Sally Rooney

Popis podcastu

Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov