Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 037. Můj knižní rok 2020

037. Můj knižní rok 2020

Obrázek epizody 037. Můj knižní rok 2020

Poslechněte si podcast

19. 1. 2021

31 min

V této epizodě najdete krátké zhodnocení knižního roku 2020. Nejlepší a nejhorší knihy, které jsem přečetla a nakonec pár předsevzetí do roku 2021. V epizodě mluvím o těchto knihách: Top knihy: Jako v nebi jenže jinak - Aleš Palán; Vděk - Delphine de Vigan; Eleanor se má vážně skvěle - Gail Honeyman; Vzdělaná - Tara Westover; Úzkosti a jejich lidé - Fredrik Backman; Jak drahé je zdarma - Dan Ariely; Selský baroko - Jiří Hájíček; Faktomluva - Hans Rosling; Ohníčky všude kolem - Celeste Ng; Klub divných dětí - Petra Soukupová; Probudím se na Šibuji - Anna Cima; Ilustrovaný muž - Ray Bradbury; Medvědín - Fredrik Backman. Největší knižní zklamání: Atlas literárních míst - Cris F. Oliver; Žena v okně - A. J. Finn; Zamilované povídky: Věř mi - J. P. Delaney; Skřítek - Antti Leikas

Popis podcastu

Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov