Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 46 - TOP 5 Historických her za rok 2022

46 - TOP 5 Historických her za rok 2022

Obrázek epizody 46 - TOP 5 Historických her za rok 2022

Poslechněte si podcast

25. 6. 2023

48 min

O epizodě podcastu

Volám Petrovi a říkám, kamaráde, svět potřebuje znát pět nejlepších historických her. V telefonu na chvilku zaznělo ticho, ale pak jen slyším: To je pravda.  Proto rychle nasedl do svého tanku a valil to tak, že zastavil až na našem trávníku. Nehledě na zničený plot se posadil k mikrofonu a rozjel povídání o své životní lásce. :) A já se přiznám, že u tohoto pokecu jsem nemohl chybět. Přejeme Vám příjemný poslech a doufáme, že Vás naše povídání bude inspirovat.

Volám Petrovi a říkám, kamaráde, svět potřebuje znát pět nejlepších historických her. V telefonu na chvilku zaznělo ticho, ale pak jen slyším: To je pravda.

Proto rychle nasedl do svého tanku a valil to tak, že zastavil až na našem trávníku. Nehledě na zničený plot se posadil k mikrofonu a rozjel povídání o své životní lásce. :) A já se přiznám, že u tohoto pokecu jsem nemohl chybět.

Přejeme Vám příjemný poslech a doufáme, že Vás naše povídání bude inspirovat.

Popis podcastu

Podcast o deskových hrách, které nás baví. O hrách si rádi povídáme a celkově nás zajímá svět kolem nich.