Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 117. Pět košů aneb na co se v profesním životě zaměřovat

117. Pět košů aneb na co se v profesním životě zaměřovat

Obrázek epizody 117. Pět košů aneb na co se v profesním životě zaměřovat

Poslechněte si podcast

9. 2. 2025

15 min

O epizodě podcastu

Slovy přísloví "Bez práce nejsou koláče". Můj veliký aha moment, o který se s Vám chci podělit. Ať je užitečný i Vám! Pokud potřebujete podporu a povzbuzení ve Vašem osobním tématu, využijte službu Doprovázení. Nahrajte hlasovou zprávu do 15 minut a do 24 hodin Vám přijde reflexe a možnosti řešení. Na můj telefon 604800698. Pokud si přejete dostávat nedělní dvouminutové povzbuzení na celý týden, přihlaste se do whatsappové skupiny a staňte se součástí podporující se komunity žen. Stačí mi napsat na můj telefon. Můžete se přihlašovat na březnový webinář s názvem: Jak rozvíjet duševní pohodu. Uskuteční se 4.3. v čase 17:30 - 19:00. Odkaz na přihlášku: https://forms.gle/u9j7ipvZ7oqGyC7r5 Těším se na Vás, Irena.

Slovy přísloví "Bez práce nejsou koláče". Můj veliký aha moment, o který se s Vám chci podělit. Ať je užitečný i Vám!

Pokud potřebujete podporu a povzbuzení ve Vašem osobním tématu, využijte službu Doprovázení. Nahrajte hlasovou zprávu do 15 minut a do 24 hodin Vám přijde reflexe a možnosti řešení. Na můj telefon 604800698.

Pokud si přejete dostávat nedělní dvouminutové povzbuzení na celý týden, přihlaste se do whatsappové skupiny a staňte se součástí podporující se komunity žen. Stačí mi napsat na můj telefon.

Můžete se přihlašovat na březnový webinář s názvem: Jak rozvíjet duševní pohodu. Uskuteční se 4.3. v čase 17:30 - 19:00. Odkaz na přihlášku: https://forms.gle/u9j7ipvZ7oqGyC7r5

Těším se na Vás, Irena.

Popis podcastu

Seberozvojový podcast pro ženy, které chtějí být hrdinkami svých vlastních životů. Přejí si znát se, naplňovat svůj potenciál, své sny, své touhy. Hledají smysl i poslání a občas potřebují povzbudit k odvaze.