Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 126| První masturbace? Bylo mi asi devět a hrozně jsem se styděla, přiznává Jana

126| První masturbace? Bylo mi asi devět a hrozně jsem se styděla, přiznává Jana

Obrázek epizody 126| První masturbace? Bylo mi asi devět a hrozně jsem se styděla, přiznává Jana

Poslechněte si podcast

28. 3. 2025

52 min

Jana už jednou hostem Zoryi Blue v podcastu Už budu! byla. Sdílela tehdy své zkušenosti, zážitky a tipy ohledně mokrého orgasmu a byl to jeden z Vašich nejoblíbenějších dílů. A tak na natáčení dorazila znovu, tentokrát s tématem ženské masturbace. „Já ale vlastně slovo masturbace nemám ráda. Pochází z latiny a jeho základem je slovo hanobit se. To se mi nelíbí, je to něco, s čím jsem dlouho sama bojovala. Že by to měla být hanba, něco špatného, co se nedělá,“ přiznává v rozhovoru, jehož partnerem je už poněkolikáté prodejce erotických pomůcek Deep Love.

Popis podcastu

Nejotevřenější podcast o sexu v českém éteru! Charismatická burleska Zorya Blue bude pro vás odhalovat peprná témata a klást otázky, na které byste se báli zeptat. Rozhovory se zkušenými hosty nejen o orgasmech, erotických hračkách a nevšedních choutkách od 4. listopadu každý pátek - Už budu!