
Kdysi byl naším oblíbencem Brouk Pytlík, ale dnešním trendem je křupavý brouk v pytlíku!
O tom, proč bychom měli zařadit hmyz do běžného jídelníčku, co je největší hmyzí pochoutkou a co si o hmyzu na talíři myslí manžel nebo babička mluví odbornice na entomofagii Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D. z Ústavu analýzy a technologie potravin Fakulty technologické. Z tohoto dílu se vám začnou sbíhat sliny!
Popis podcastu
První univerzitní podcast, který polidšťuje akademický a vědecký svět Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Všehochuť pořadů odráží příběhy, které se na univerzitě denně odehrávají. Někdy rozhovor s významným vědcem nebo zajímavým akademikem, jindy inspirativní povídání o životě s našimi absolventy, příště třeba studentské tlachání u piva. Kromě pravidelných relací tu objevíte i pořady, jejichž život trvá jen pár týdnů, to ale neznamená, že nestojí za to ho žít.
