Lucii možná znáte z dříve jako moderátorku. Ale málokdo možná ví, že chtěla být psycholožkou, a že vlastně čím se dnes zabývá, tak mělo být. Lucie je zakladatelkou Světnice, Institutu Životní Rovnováhy pro Ženy. Organizuje ženské kruhy, meditace, nabízí kurzy i pracuje na individuální bázi.
V dnešní epizodě si poslechnete:
O jejím dětství a jaká byla
Ženství a mateřství
O cestování a co jí to dává
A proč je tento rok o integraci
Nezapomeňte epizodu sdílet a ohodnotit, abychom mohli tento podcast dál uskutečňovat :)
Lucie
Instagram
Světnice
Slevový kód na kurz Milovnice Života: napište Lucii mě nebo Lucii do komentáře na Instagramu, že jste poslouchali a označte nás obě. Lucie vám pak pošle kód :)
NKS
O mně a koučinku
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Zarezervuj si Discovery Call zdarma!
Lucii možná znáte z dříve jako moderátorku. Ale málokdo možná ví, že chtěla být psycholožkou, a že vlastně čím se dnes zabývá, tak mělo být. Lucie je zakladatelkou Světnice, Institutu Životní Rovnováhy pro Ženy. Organizuje ženské kruhy, meditace, nabízí kurzy i pracuje na individuální bázi.
V dnešní epizodě si poslechnete:
- O jejím dětství a jaká byla
- Ženství a mateřství
- O cestování a co jí to dává
- A proč je tento rok o integraci
Nezapomeňte epizodu sdílet a ohodnotit, abychom mohli tento podcast dál uskutečňovat :)
Lucie
Instagram
Světnice
Slevový kód na kurz Milovnice Života: napište Lucii mě nebo Lucii do komentáře na Instagramu, že jste poslouchali a označte nás obě. Lucie vám pak pošle kód :)
NKS
O mně a koučinku
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Zarezervuj si Discovery Call zdarma!
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.