352. Umění ODPUSTIT💫 Neopakuj historii, 4 fáze a lekce modlitby Ho'oponopono, Mojžíše a TEBE. Takhle jsem přestala opakovat toxický vzorec ve vztazích.
💫 Umění odpustit. Ale jak? A jde to plně?
V téhle epizodě tě beru na cestu vědomím odpuštění , i co dělá neodpustit s tělem, duší, naší prosperitou a realitou . Sdílím příbeh zrady lásky z gymplu, neodpuštění, co mi způsobilo migrény a modlitba , co ji rozpustila a mě osvobodila , dokola a dokola.
❤️🔥Podíváme se na modlitbu Ho'oponopono . Je mi líto. Odpusť mi. Děkuji. Miluji tě, tak jak ti nikdo neřekl , co tahle modlitba doopravdy je ani odkud pochází, ani proč funguje. A tady si projdeme její vědomí.
👉 Půjdeme od havajských rodinných obřadů přes Kabalu až po příběh Mojžíše a zlatého telete.
👉 A na konci ti ukážu, co přesně se stane v tvém těle a tvé energii, když křivdu konečně pustíš.
RETREAT – COSTA RICA 2027 🌴✨ TADY
💥 DHARMA PORTÁL: Tvoje poslání, Tvoje soul kariéra, Tvoje Tvorba a Strategie prosperity Tady
💥 SOUL SCRIPT: Tvůj kompletní Messaging a Brand Voice Manuál, aby tvoje slova a komunikace nesla prosperitu. Tady
✨ 1:1 Unleash Magic ✨ TADY
✨BECOMING AKADEMIE: Manifestační a identitu transformující akademie. TADY
UNLEASH SUBSTACK
💥 Podpoř podcast libovolným cash darem TADY
✨ Další doplňky k epizodě z Unleash světa:
✨ Unleash Freebies : Free kosmická Rebelie a Dharma Průvodce
📗 Ebook Mentální Alchymie
✨ Unleash Workshopy a Masterclass
✨ Sleduj Unleash podcast a lekce na YOUTUBE
💫Instagram Unleash a Natália
Unleash shop, svíčka ✨ 22% off kód " unleashsvicka "
PROMO KÓDY Pranamat set a produkty :