316. Příběh hlasu. Když HLAS mlčí, tělo a prosperita trpí. ✨Jak najít svůj pravý hlas, uzdravit tělo, prosperitu a ženskost✨

💥 SOUL SCRIPT: Dekóduj svůj kompletní Messaging a Brand Voice, aby tvoje komunikace a značka nesla prosperitu. Tady
Náš hlas není problém👉Jejich a naše vlastní nepohodlí je a platí za to tvoje tělo, peněženka, vztahy.
Je to příběh mnoha žen. Protože po staletí byly ženské hlasy umlčovány: společensky, nábožensky, energeticky. A ten vzorec? Stále tady je. V krku. V těle. V nervovém systému.
V tomto podcastu:
✨ Kolektivní vzorec potlačeného hlasu: proč to není jen tvůj problém
✨ Somatiku hlasu: od krku k děloze a vliv na zdraví, vztahy, prosperitu
✨ Můj příběh: vzorce, které jsem žila (a možná ty taky) ✨ 5 bloků, které drží ženy od jejich pravého hlasu + somatické signály
✨ Mystickou pravdu z Bible & Kabaly: Slovo jako stvoření, Malchut, Shekhinah
✨ Jak jsem našla svůj hlas zpátky a co to změnilo v mém businessu i životě
Protože hlas není jen komunikace. Je to portál. Portál prosperity, zdraví, 3D reality. Když mluvíš z pravdy: 👉 Tvé pole se srovná 👉 Tvá cesta se vyjasní 👉 Tvůj hlas se stává tvůrčí silou
Ale pokud vědomí a energie je off hlas nepůjde ven. A prosperita se zastaví a TADY to změníme 💥
Programy pro SOULAD k jasnosti a prosperitě:
💥 DHARMA PORTÁL – Objevíš své poslání, soul kariéru a cestu prosperity podle tvého designu Tady
💥 SOUL SCRIPT: Dekóduj svůj kompletní Messaging a Brand Voice, aby tvoje slova a komunikace nesla prosperitu. Tady
💥 Vstup do Becoming Akademie TADY
✨ Podpoř podcast libovolným cash darem TADY
✨ Další doplňky k epizodě z Unleash světa:
✨ Unleash Freebies : Free kosmická Rebelie a Dharma Průvodce
📗 Ebook Mentální Alchymie
✨ Masterclass Jistota a Víra : Umění odevzdání kontroly
📗 Unleash Programy : Restart, Cesta k Sobě, Dharma
✨ Unleash Workshopy a Masterclass
✨ Sleduj Unleash podcast a lekce na YOUTUBE
💫Instagram Unleash a Natália
💫Instagram Be coming AKADEMIE
Unleash shop, svíčka ✨ 22% off kód " unleashsvicka "