Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 259. 5 Tváří oponenta a testů, co vždy nastanou těsně, než dostaneš, co chceš. Mně nějaké stály i 350 000Kč. Klíčová perspektiva

259. 5 Tváří oponenta a testů, co vždy nastanou těsně, než dostaneš, co chceš. Mně nějaké stály i 350 000Kč. Klíčová perspektiva

Obrázek epizody 259. 5 Tváří oponenta a testů, co vždy nastanou těsně, než dostaneš, co chceš. Mně nějaké stály i 350 000Kč. Klíčová perspektiva

Poslechněte si podcast

27. 3. 2025

41 min

Pravidla, na které zapomínáme a tak sabotujeme, co chceme, naše manifestace a realitu. Co nastane, těsně než prorazíme a proč se to vůbec děje? Proč přijdou pochybnosti, výzvy, emoční triggery a další? V této epizodě najdeš👉story time moje nedávná dark night of the soul👉Jak získáváme co chceme👉 Proč se vůbec testy a oponent v nás ozve, spirituální principy toho 👉5 forem oponenta, testů👉Co dělat, když výzvy a testy nastanou👉Perspektiva, co je klíčová převzít a mindset přepis✨Unleash ⁠⁠⁠DHARMA program WAITLIST⁠⁠⁠Sleduj Unleash lekce na ⁠⁠YOUTUBE⁠⁠Unleash shop, ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠svíčka ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨ 22% off kód "⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠unleashsvicka"⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨Objev celý ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Unleash svět tady: programy, kurzy, freebies:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨⁠⁠⁠⁠⁠Unleash Freebies⁠⁠⁠⁠⁠📗⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Unleash Programy:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Restart, Cesta k Sobě, Dharma⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Unleash Workshopy a Masterclass⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠📗⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Becoming AKADEMIE⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se mém ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠ 💃🏻PROMO KÓDY ⁠⁠⁠⁠⁠Pranamat set a produkty⁠⁠⁠⁠⁠⁠:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨5% na supplementy z ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Naturoteky⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kód “unleash”

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.