Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 245. Co Tě triggeruje, Tě vede. Změň bolest ve vstup do vyšší reality + manifestace.✨

245. Co Tě triggeruje, Tě vede. Změň bolest ve vstup do vyšší reality + manifestace.✨

Obrázek epizody 245. Co Tě triggeruje, Tě vede. Změň bolest ve vstup do vyšší reality + manifestace.✨

Poslechněte si podcast

7. 1. 2025

25 min

O epizodě podcastu

Triggery, reaktivita a manifestace. Projdi skrz. Otevři se zázrakům tím, že nebudeš reaktivní čivava, jako kdysi já, lol :D ✨BECOMING AKADEMIE otevřela dveře. Vstup, a do 27.1, kód "bakademie22" na 22% off V dnešní epizodě. 👉Triggery a reaktivit jejich úkol v našem životě 👉Raktivita vs proaktivita pro manifestaci 👉Příklad, jak je proměnit 👉Když mi ukradli telefon, radovala jsem se...příklad nápravy duše BECOMING AKADEMIE. Vstup, a do 27.1, kód "bakademie22" na 22% off Unleash shop, svíčka ✨ 22% off kód "unleashsvicka" Objev celý Unleash svět tady: programy, kurzy, freebies:✨ 📗Programy: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨Workshopy a Masterclass 📗Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 💫Instagram Becoming AKADEMIE ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se mém Instagramu ⁠⁠ 💃🏻PROMO KÓDY: Pranamat set a produkty 5% na supplementy z Naturoteky, kód “unleash”

Triggery nejsou jen emoce na povrchu. Jsou navigace. Portály. Triggery, reaktivita a manifestace. Projdi skrz. Otevři se zázrakům tím, že nebudeš reaktivní čivava, jako kdysi já, lol :D✨ BECOMING AKADEMIE otevřela dveře. Tvůj portál k vyššímu já, souladu a reality. V dnešní epizodě.

👉Triggery a reaktivit jejich úkol v našem životě

👉Reaktivita vs proaktivita pro manifestaci

👉Příklad, jak je proměnit

👉Když mi ukradli telefon, radovala jsem se...příklad nápravy dušeUnleash shop, svíčka ✨ 22% off kód " unleashsvicka"

Objev celý Unleash svět tady: programy, kurzy, freebies: 📗 Programy: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨ Workshopy a Masterclass 📗 Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

💫Instagram Becoming AKADEMIE ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se mém Instagramu ⁠⁠

💃🏻PROMO KÓDY:

Pranamat set a produkty 5% na supplementy z Naturoteky , kód “unleash”

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.