Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 245. Triggery: Když tě něco štve, triggeruje a bolí poděkuj. Jsou klíč pro vyšší život a klíč k manifestaci

245. Triggery: Když tě něco štve, triggeruje a bolí poděkuj. Jsou klíč pro vyšší život a klíč k manifestaci

Obrázek epizody 245. Triggery: Když tě něco štve, triggeruje a bolí poděkuj. Jsou klíč pro vyšší život a klíč k manifestaci

Poslechněte si podcast

7. 1. 2025

25 min

Triggery, reaktivita a manifestace. Projdi skrz. Otevři se zázrakům tím, že nebudeš reaktivní čivava, jako kdysi já, lol :D ✨BECOMING AKADEMIE otevřela dveře. Vstup, a do 27.1, kód "bakademie22" na 22% off V dnešní epizodě. 👉Triggery a reaktivit jejich úkol v našem životě 👉Raktivita vs proaktivita pro manifestaci 👉Příklad, jak je proměnit 👉Když mi ukradli telefon, radovala jsem se...příklad nápravy duše BECOMING AKADEMIE. Vstup, a do 27.1, kód "bakademie22" na 22% off Unleash shop, svíčka ✨ 22% off kód "unleashsvicka" Objev celý Unleash svět tady: programy, kurzy, freebies:✨ 📗Programy: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨Workshopy a Masterclass 📗Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 💫Instagram Becoming AKADEMIE ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se mém Instagramu ⁠⁠ 💃🏻PROMO KÓDY: Pranamat set a produkty 5% na supplementy z Naturoteky, kód “unleash”

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.