240. Lukáš Bulín:Tradiční medicína nestačí. Čínská a funkční medicína:Hormony, metabolismus, zdraví sebe i planety

Poslechněte si podcast
20. 10. 2024
1 hod 17 min
Unleash Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 1.11 si čapni jedno z limitovaných míst
Konečně je to tady. Můj funkčně čínský doktor v podcastu Unleash. Lukáš Bulín M.D. A.M., je Terapeut funkční medicíny a klinické naturopatie a působí v klinice Vo2max v pražském Karlíně.
Také je spoluzakladatel online obchodu pro čisté a účinné formy produktů.
Mně pomohl s mou štítnou žlázou, hormony, zažíváním a celkovým zdravím a tak jsem ho chtěla vyzpovídat a přinést vám holistický pohled na zdraví a že to jde i jinak, než tradiční symptom tlumící medicínou, sorry, jsi jinak super na akutní případy medicíno, ale příčinu neřešíš.
V dnešní epizodě se dozvíš
👉Co je funkční a klinická naturopatie
👉Proč je slezina Queen orgánů a s čím souvisí
👉Jak moc zdravé jedené a chození je zdravé
👉Vliv stresu na naše tělo
👉Proč spánek je King
👉Hormonální zdraví, nejčastější problémy, estrogen a progesteron
👉Menstruace a naše zdraví
👉Co můžeme dělat pro zdraví každý den
A víc
Tak si ji užij, ohodnoť a nezapomeň poslat těm, komu by taky mohla pomoci. Taky můžeš využít kód: "unleash" a získej 5% na nákup v Naturotece, ne nej doplňky, co Lukáš Bulín spoluzaložil. TADY
Unleash Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 1.11 si čapni jedno z limitovaných míst
Objev celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies:✨
💃🏻Membership Unleash Becoming:
✨Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie
✨Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra
📗Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života 💫
Instagram podcastu Unleash💫
Spojme se na Instagramu Natália
💃🏻PROMO KÓDY:Pranamat set a produkty 10%off
Seed nejlepší probiotika EVER, 25$ off na první nákup TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD
Wild & Coco (https://www.wildandcoco.com) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-
Popis podcastu
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.