239. Dharma, jak najít svůj smysl, vypustit potlačené verze i o období změny kurzu svého já, života

Poslechněte si podcast
13. 10. 2024
34 min
💃🏻Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 18.10 si čapni nejen limitované místo, ale i akční cenu. Objev a vstup TADY
✨Zkoumala jsi odmalička svůj smysl, kdo jsi, kým být, jak být úspěšná? Já jo. Měla jsem hodně vášní a zájmů, chtěla zachraňovat svět, zvířata...být k "něčemu". Ale rodiče, společnost, nebyly úplně ready na mou přímou, odvážnou, spirituální a svobodnou povahu, co myslela ve velkém....
Zkrátka, my už se s posláním rodíme, jen často potlačíme ve snaze zapadnout, zalíbit se, následujeme "normy" společnosti. Ale jakoby furt něco chybělo.
...Máme hlad, prázdno uvnitř, co ani sebelepší práce, partner, tělo nenaplní.A co ho naplní? Dharma. Soulad s naším posláním a nekompromisní přijetí SEBE, svého unikátního designu, JÁ a darů.
A o tom je přesně dnešní epizoda.
Bavíme se o tom
👉Co je dharma
👉Jak najít své poslání
👉Co a proč existuje spirituální hlad
👉Že byt černá ovce rodiny je tajná zbraňn lidstva
👉Co Vesmir miluje, jak na svou autentičnost
👉Další klíčová ingredience naplnění
Unleash Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 18.10 si čapni nejen limitované místo, ale i akční cenu. Objev a vstup TADY
Dej odběr, ať nám pomůžeš šířit Unleash misi žití naplněného života, vedeného tělem, srdcem. Kde klid a požitky jsou nad stres a tlačení💫
Objev celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies:✨
💃🏻Membership Unleash Becoming:
✨Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie
✨Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra
📗Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života 💫
Instagram podcastu Unleash💫
Spojme se na Instagramu Natália
💃🏻PROMO KÓDY:Pranamat set a produkty 10%off
Seed nejlepší probiotika EVER, 25$ off na první nákup TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD
Wild & Coco (https://www.wildandcoco.com) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-
Popis podcastu
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.