239. Dharma, jak najít svůj smysl, vypustit potlačené verze i o období změny kurzu svého já, života

O epizodě podcastu
💃🏻 Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 18.10 si čapni nejen limitované místo, ale i akční cenu. Objev a vstup TADY ✨ Zkoumala jsi odmalička svůj smysl, kdo jsi, kým být, jak být úspěšná? Já jo. Měla jsem hodně vášní a zájmů, chtěla zachraňovat svět, zvířata...být k "něčemu". Ale rodiče, společnost, nebyly úplně ready na mou přímou, odvážnou, spirituální a svobodnou povahu, co myslela ve velkém.... Zkrátka, my už se s posláním rodíme, jen často potlačíme ve snaze zapadnout, zalíbit se, následujeme "normy" společnosti. Ale j akoby furt něco chybělo.
...Máme hlad, prázdno uvnitř, co ani sebelepší práce, partner, tělo nenaplní.A co ho naplní? Dharma. Soulad s naším posláním a nekompromisní přijetí SEBE, svého unikátního designu, JÁ a darů.
A o tom je přesně dnešní epizoda. Bavíme se o tom 👉Co je dharma
👉Jak najít své poslání
👉Co a proč existuje spirituální hlad
👉Že byt černá ovce rodiny je tajná zbraňn lidstva
👉Co Vesmir miluje, jak na svou autentičnost
👉Další klíčová ingredience naplnění
Unleash Dharma otevřela dveře. Vstup, a do 18.10 si čapni nejen limitované místo, ale i akční cenu. Objev a vstup TADY
Dej odběr, ať nám pomůžeš šířit Unleash misi žití naplněného života, vedeného tělem, srdcem. Kde klid a požitky jsou nad stres a tlačení💫
Objev celý Unleash Universe tady : programy, kurzy, freebies:✨
💃🏻 Membership Unleash Becoming:
✨ Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie
✨ Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra
📗 Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života 💫
Instagram podcastu Unleash 💫
Spojme se na Instagramu Natália
💃🏻 PROMO KÓDY: Pranamat set a produkty 10%off
Seed nejlepší probiotika EVER, 25$ off na první nákup TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD
Wild & Coco (https://www.wildandcoco.com) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-