234. ft. Marie-Anna Vodičková: Střední mi přestala dávat smysl, odešla jsem a podnikám. Normy nejsou, nebojte se následovat srdce.

O epizodě podcastu
Zářijovoá akce na tvoji permanentku na nejvyšší já, Unleash BECOMING holistický membership , co jde za hranice mysli, s kódem becoming11 , získáš 11% na jakoukoliv variantu💃🏻
Nová epizoda je tu, a povídám si s ní Marrií-Annou Vodičkovou. Anna je zakladatelka quicknails.cz , a hlavní důvod, proč jsem si ji pozvala do podcastu, je mega rozhodnutí, co ve svém životě udělala a to…nedodělat střední školu, odejít. V tom rozhodnutí jsem dokonce hrála i já roli, což jsem se dozvěděla, až o pár let později, když mi to řekla na workshopu, co jsem dělala letos v Praze a tak přišel i nápad na podcast. Její příběh a dosavadní cesta je dost Unleash. Poslouchat svoje srdce, tělo a duši, i když je to proti normám a strukturám běžné dnešní společnosti…zkrátka, osvobozovat tu duši a tvořit si naplňující duši. V dnešní epizodě se doslechneš 👉Co ji vedlo k tomu odejít ze střední 👉Jak ji tělo dávalo náznaky i facky, že je třeba se o sebe starat, poslechnout 👉Akce, kde jsem přednášela a kde si ujasnila, že je fakt čas jít 👉Jak získala podporu rodičů 👉Podnikání, a jde se uživit kreativitou 👉Že není nikdy pozdě se rozhodnout pro sebe a začít žít naplněněji 👉Co nás čeká na druhé straně neznáma Tuhle epizodu si nechceš nechat ujít. Stejně jako zářijovou akci na tvoji permanentku na nejvyšší já, Unleash BECOMING holistický membership , co jde za hranice mysli, s kódem becoming11, získáš 11% na jakoukoliv variantu💃🏻
Objev celý Unleash Universe tady : programy, kurzy, freebies:✨ 💃🏻 Membership Unleash Becoming: ✨ Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie ✨ Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra 📗 Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života 💫Instagram podcastu Unleash 💫Spojme se na Instagramu Natália 💃🏻 PROMO KÓDY: Pranamat set a produkty 10%off Seed nejlepší probiotika EVER, 25$ off na první nákup TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD Wild & Coco (https://www.wildandcoco.com) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-