Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 234. ft. Marie-Anna Vodičková: Střední mi přestala dávat smysl, odešla jsem a podnikám. Normy nejsou, nebojte se následovat srdce.

234. ft. Marie-Anna Vodičková: Střední mi přestala dávat smysl, odešla jsem a podnikám. Normy nejsou, nebojte se následovat srdce.

Obrázek epizody 234. ft. Marie-Anna Vodičková: Střední mi přestala dávat smysl, odešla jsem a podnikám. Normy nejsou, nebojte se následovat srdce.

Poslechněte si podcast

8. 9. 2024

1 hod 43 min

Zářijovoá akce na tvoji permanentku na nejvyšší já, Unleash BECOMING holistický membership, co jde za hranice mysli, s kódem becoming11, získáš 11% na jakoukoliv variantu💃🏻 Nová epizoda je tu, a povídám si s ní Marrií-Annou Vodičkovou. Anna je zakladatelka quicknails.cz, a hlavní důvod, proč jsem si ji pozvala do podcastu, je mega rozhodnutí, co ve svém životě udělala a to…nedodělat střední školu, odejít. V tom rozhodnutí jsem dokonce hrála i já roli, což jsem se dozvěděla, až o pár let později, když mi to řekla na workshopu, co jsem dělala letos v Praze a tak přišel i nápad na podcast. Její příběh a dosavadní cesta je dost Unleash. Poslouchat svoje srdce, tělo a duši, i když je to proti normám a strukturám běžné dnešní společnosti…zkrátka, osvobozovat tu duši a tvořit si naplňující duši. V dnešní epizodě se doslechneš 👉Co ji vedlo k tomu odejít ze střední 👉Jak ji tělo dávalo náznaky i facky, že je třeba se o sebe starat, poslechnout 👉Akce, kde jsem přednášela a kde si ujasnila, že je fakt čas jít 👉Jak získala podporu rodičů 👉Podnikání, a jde se uživit kreativitou 👉Že není nikdy pozdě se rozhodnout pro sebe a začít žít naplněněji 👉Co nás čeká na druhé straně neznáma Tuhle epizodu si nechceš nechat ujít. Stejně jako zářijovou akci na tvoji permanentku na nejvyšší já, Unleash BECOMING holistický membership, co jde za hranice mysli, s kódem becoming11, získáš 11% na jakoukoliv variantu💃🏻 Objev celý ⁠⁠Unleash Universe tady⁠⁠: programy, kurzy, freebies:✨ 💃🏻⁠⁠Membership Unleash Becoming:⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨⁠⁠Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie⁠⁠ ✨⁠⁠Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra⁠⁠ 📗⁠⁠Journal Mindset průvodce: ⁠⁠Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram podcastu ⁠⁠Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na ⁠⁠Instagramu ⁠⁠⁠Natália ⁠⁠ 💃🏻PROMO KÓDY:⁠⁠Pranamat set a produkty 10%off⁠⁠ Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠25$ off na první nákup⁠ TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD Wild & Coco (⁠https://www.wildandcoco.com⁠) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.