Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 233. 17 pravidel i facek vesmíru. Dosáhni svého nejvyššího já, snů, smyslu a naplnění. Vztahy, tělo, emoce, nervový systém, manifestace a víc

233. 17 pravidel i facek vesmíru. Dosáhni svého nejvyššího já, snů, smyslu a naplnění. Vztahy, tělo, emoce, nervový systém, manifestace a víc

Obrázek epizody 233. 17 pravidel i facek vesmíru. Dosáhni svého nejvyššího já, snů, smyslu a naplnění. Vztahy, tělo, emoce, nervový systém, manifestace a víc

Poslechněte si podcast

1. 9. 2024

50 min

O epizodě podcastu

Přidej se na Unleash Quantum Shift Workshop ZDARMA: Tohle si nechceš nechat ujít✨✨✨ Na Instagramu ráda sdílím sérii “Co vím dnes”, a dost jste si ji oblíbily, což se nedivím, co miluju miluješ, je to propojený💃🏻 No a tak jsem se v dnešní epizodě rozpovídala o 17 zásadních lekcí, uvědomění, co by mi dřív ušetřily sílu a energii na mojí cestě, ale co, i vesmírnýma fackama se člověk učí, ne? Co v dnešní epizodě najdeš 👉Zákony a pravidla ve vztazích, co nechceme často slyšet 👉Zákony a pravidla okolo lekcí vesmíru, starého a vyššího já 👉 Ženská a mužská energie 👉 Klíčové informace o emocích a nervovém systému 👉 Jak tělo mluví 👉Quantum skok do nového já a manifestace Dej odběr, ať nám pomůžeš šířit Unleash misi žití naplněného života, vedeného tělem, srdcem. Kde klid a požitky jsou nad stres a tlačení💫 A btw. omg, přihlaš se na zdarma Unleash Worlshop 8.9, co bude life-changing. Bye pinkání mezi starým a novým já. Hello Kvantové skoky💫 Objev celý ⁠Unleash Universe tady⁠: programy, kurzy, freebies:✨ 💃🏻⁠Membership Unleash Becoming:⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨⁠Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie⁠ ✨⁠Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra⁠ 📗⁠Journal Mindset průvodce: ⁠Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram podcastu ⁠Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na ⁠Instagramu ⁠⁠⁠Natália ⁠ 💃🏻PROMO KÓDY:⁠Pranamat set a produkty 10%off⁠ Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠25$ off na první nákup⁠ TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD Wild & Coco (⁠https://www.wildandcoco.com⁠) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Přidej se na Unleash Quantum Shift Workshop ZDARMA: Tohle si nechceš nechat ujít✨✨✨

Na Instagramu ráda sdílím sérii “Co vím dnes”, a dost jste si ji oblíbily, což se nedivím, co miluju miluješ, je to propojený💃🏻

No a tak jsem se v dnešní epizodě rozpovídala o 17 zásadních lekcí, uvědomění, co by mi dřív ušetřily sílu a energii na mojí cestě, ale co, i vesmírnýma fackama se člověk učí, ne?

Co v dnešní epizodě najdeš

👉Zákony a pravidla ve vztazích, co nechceme často slyšet

👉Zákony a pravidla okolo lekcí vesmíru, starého a vyššího já

👉 Ženská a mužská energie

👉 Klíčové informace o emocích a nervovém systému

👉 Jak tělo mluví

👉Quantum skok do nového já a manifestace

Dej odběr, ať nám pomůžeš šířit Unleash misi žití naplněného života, vedeného tělem, srdcem. Kde klid a požitky jsou nad stres a tlačení💫

A btw. omg, přihlaš se na zdarma Unleash Worlshop 8.9 , co bude life-changing. Bye pinkání mezi starým a novým já. Hello Kvantové skoky 💫

Objev celý Unleash Universe tady : programy, kurzy, freebies:✨ 💃🏻 Membership Unleash Becoming: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨ Workshop a Masterclass na Emoce: Somatická Harmonie Workshop a Masterclass: Strategická Intuice a Důvěra 📗 Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie: Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Instagram podcastu ⁠Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na ⁠Instagramu ⁠⁠⁠Natália ⁠ 💃🏻 PROMO KÓDY: ⁠Pranamat set a produkty 10%off⁠ Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠25$ off na první nákup⁠ TADY: https://refer.seed.com/x/SqNVvD Wild & Coco (⁠https://www.wildandcoco.com⁠) NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.