Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 228.Francie: Triggery, co mě sere i posuny a další spirituální probuzení. část 1

228.Francie: Triggery, co mě sere i posuny a další spirituální probuzení. část 1

Obrázek epizody 228.Francie: Triggery, co mě sere i posuny a další spirituální probuzení. část 1

Poslechněte si podcast

28. 7. 2024

52 min

O epizodě podcastu

Vítej, dnes Tě zavedu do zákulisí mé polo dovči s rodinkou a kamarády do Francie. Hehe, cestování s rodinou, myslím tím rodiče, co si představíš? Miluješ, nedala bys? Může to být různé. Já to miluju, a zároveň to je i test často…kde jsem s mými triggery a reakcemi. Vrátila jsem se vlastně i do země, odkud jsem jednou odjížděla trošku zlomená, a tak se pobavíme i o tom, Od triggerů, posunů, změně identity a o tom, co nám to vše komunikuje. Co v tady najdeš Cestování s rodinkou a jak to mám Triggery, co nám ukazují a p čem to je Co mě všechno sere a pohání😅 Kam jsem se posunula a na čem ještě pracuju Jak využít triggery jako ukazatel svého proč, smyslu a mise tady  Děkujeme za odběr a podporu Unleash mise. ⁠Youtube odběr⁠ ⁠Celý Unleash Universe tady:⁠ programy, kurzy, freebies: 💃🏻⁠Unleash Becoming membership:⁠ ALL IN pro naplnění potenciálu a života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨⁠Signature Programy⁠ ✨Workshop a Masterclass: ⁠Umění Not Giving a F*ck: Nekompromisně svá⁠ ✨Workshop a Masterclass: ⁠Somatická Harmonie⁠. Nauč se práci s emocemi a tělem ✨Workshop a Masterclass: ⁠Strategická Intuice a Důvěra⁠ 📗⁠Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie:⁠ Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na ⁠Instagramu ⁠⁠⁠Natália ⁠ 💃🏻PROMO KÓDY: Pranamat set: ⁠https://pranamat.cz/af/blkywzvk?coupon=unleash   Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠30% off na první nákup⁠ ⁠TADY:⁠ ⁠Wild & Coco⁠ NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Vítej, dnes Tě zavedu do zákulisí mé polo dovči s rodinkou a kamarády do Francie.

Hehe, cestování s rodinou, myslím tím rodiče, co si představíš? Miluješ, nedala bys? Může to být různé.

Já to miluju, a zároveň to je i test často…kde jsem s mými triggery a reakcemi. Vrátila jsem se vlastně i do země, odkud jsem jednou odjížděla trošku zlomená, a tak se pobavíme i o tom,

Od triggerů, posunů, změně identity a o tom, co nám to vše komunikuje.

Co v tady najdeš

• Cestování s rodinkou a jak to mám
  • Triggery, co nám ukazují a p čem to je
  • Co mě všechno sere a pohání😅
  • Kam jsem se posunula a na čem ještě pracuju
  • Jak využít triggery jako ukazatel svého proč, smyslu a mise tady

Děkujeme za odběr a podporu Unleash mise.

Youtube odběr

⁠Celý Unleash Universe tady:⁠ programy, kurzy, freebies:

💃🏻 Unleash Becoming membership: ALL IN pro naplnění potenciálu a života

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠✨ Signature Programy

Workshop a Masterclass : ⁠Umění Not Giving a F*ck: Nekompromisně svá⁠

Workshop a Masterclass : ⁠Somatická Harmonie⁠ . Nauč se práci s emocemi a tělem

Workshop a Masterclass: ⁠Strategická Intuice a Důvěra⁠

📗 ⁠Journal Mindset průvodce: Mindset Alchymie:⁠ Průvodce pro transformaci mindsetu a tak života

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫 ⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠💫Spojme se na ⁠Instagramu ⁠⁠⁠Natália ⁠

💃🏻 PROMO KÓDY:

Pranamat set: ⁠https://pranamat.cz/af/blkywzvk?coupon=unleash

Seed nejlepší probiotika EVER, ⁠30% off na první nákup⁠ ⁠TADY:⁠

⁠Wild & Coco⁠

NATY8: 8% sleva při nákupu nad 900,- a doprava zdarma

NATY10: 10% sleva při nákupu nad 1500,-

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.