Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 210: O Oddanosti, rituálech + 2 klíčové life hacky pro život

210: O Oddanosti, rituálech + 2 klíčové life hacky pro život

Obrázek epizody 210: O Oddanosti, rituálech + 2 klíčové life hacky pro život

Poslechněte si podcast

18. 1. 2024

31 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda bude klíčová a nabombená. Jsem člověk, kterému se příčí slovo musím, TO DO a rutina.V disciplíně cítím nenávist, protože v tom vnímám:,,Něco je na mě špatně, něco musím zlepšit.” Zajímá tě jak vylepšovat vztah k sobě? Zajímá tě, co je chtivá disciplína a jak ji zařadit do svého života?Jak se naučit si za něco stát?Jak se přizpůsobit svým sezónám? Pak bys neměla vynechat dnešní epizodu, protože dneska půjdeme do hloubky a začneme formovat naše Vyšší JÁ. O čem se budeme bavit? Oddanost, rituál vs disciplína Oddanost i v té těžké chvíli Sezónnost rituálů Cykly: vnitřní i životní Life hack jak se rozhodovat Chceš další hloubku a bonusy? Tak se přidej do Unleash ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ komunity, kde získáš 2 bonusové epizody měsíčně - témata půjdou do hloubky, prakticky i někdy velmi osobně. Navíc získáš automaticky bonusový kód na všechny mé programy PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Objev celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies:Programy ⁠⁠⁠⁠TADY⁠⁠⁠⁠Unleash Becoming membership ⁠⁠⁠⁠TADY⁠⁠⁠⁠Workshopy, kurzy, Ebooky ⁠⁠⁠⁠TADY⁠⁠⁠⁠Freebie ⁠⁠⁠⁠TADY⁠⁠⁠⁠ Spojme se, ještě více rad ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@nataliakratsmar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ WEB: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.nataliakratsmar.cz⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ HERO HERO: odkaz ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠TADY⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Spojme se ⁠⁠⁠⁠@nataliakratsmar⁠⁠⁠⁠ Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pranamat ⁠set TADY⁠⁠⁠⁠⁠

Dnešní epizoda bude klíčová a nabombená.

Jsem člověk, kterému se příčí slovo musím, TO DO a rutina.
V disciplíně cítím nenávist, protože v tom vnímám:,,Něco je na mě špatně, něco musím zlepšit.” Zajímá tě jak vylepšovat vztah k sobě?

Zajímá tě, co je chtivá disciplína a jak ji zařadit do svého života?
Jak se naučit si za něco stát?
Jak se přizpůsobit svým sezónám?

Pak bys neměla vynechat dnešní epizodu, protože dneska půjdeme do hloubky a začneme formovat naše Vyšší JÁ.

O čem se budeme bavit?

• Oddanost, rituál vs disciplína
  • Oddanost i v té těžké chvíli
  • Sezónnost rituálů
  • Cykly: vnitřní i životní
  • Life hack jak se rozhodovat

Chceš další hloubku a bonusy?

Tak se přidej do Unleash ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ komunity, kde získáš 2 bonusové epizody měsíčně - témata půjdou do hloubky, prakticky i někdy velmi osobně. Navíc získáš automaticky bonusový kód na všechny mé programy

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠

Objev celý Unleash Universe tady: programy, kurzy, freebies: Programy ⁠⁠⁠⁠ TADY ⁠⁠⁠⁠ Unleash Becoming membership ⁠⁠⁠⁠ TADY ⁠⁠⁠⁠ Workshopy, kurzy, Ebooky ⁠⁠⁠⁠ TADY ⁠⁠⁠⁠ Freebie ⁠⁠⁠⁠ TADY ⁠⁠⁠⁠

Spojme se, ještě více rad ⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@nataliakratsmar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

WEB: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.nataliakratsmar.cz⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

HERO HERO: odkaz ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ TADY ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Spojme se ⁠⁠⁠⁠ @nataliakratsmar ⁠⁠⁠⁠

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pranamat ⁠set TADY⁠⁠⁠⁠⁠

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.