Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 192: Jak to mám fakt se svobodou s jídlem a body image

192: Jak to mám fakt se svobodou s jídlem a body image

Obrázek epizody 192: Jak to mám fakt se svobodou s jídlem a body image

Poslechněte si podcast

22. 10. 2023

58 min

O epizodě podcastu

Dnešní sólo epizoda podcastu Unleash bude hodně upřímná, bude o mně, o mé evoluci svobody, o mém vztahu s jídlem a tělem. Věřím, že dnešní epizoda bude krásným úkazem toho, že se všechno mění, že nic není konstantní, a že čím víc se budeš mít ráda, tím víc se budeš o své tělo starat. Dneska si prostě dáme Girl Talk - upřímně, otevřeně, motivačně, inspirativně. O čem se budeme bavit? Můj vztah k jídlu Rekapitulace, změny, vývoj posledních let Problémy se štítnou žlázou, hubnutí i úmyslně přibíraní Sebeláska PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! ⁠⁠⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠ Spojme se, ještě více rad ⁠⁠⁠⁠@nataliakratsmar⁠⁠⁠ WEB: ⁠⁠www.nataliakratsmar.cz⁠⁠ SOMATIKA WORSHOP: odkaz ⁠⁠TADY⁠⁠ HERO HERO: odkaz ⁠⁠TADY⁠⁠ Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: ⁠⁠⁠Pranamat ⁠set TADY⁠

Dnešní sólo epizoda podcastu Unleash bude hodně upřímná , bude o mně, o mé evoluci svobody, o mém vztahu s jídlem a tělem. Věřím, že dnešní epizoda bude krásným úkazem toho, že se všechno mění, že nic není konstantní , a že čím víc se budeš mít ráda, tím víc se budeš o své tělo starat.

Dneska si prostě dáme Girl Talk - upřímně, otevřeně, motivačně, inspirativně.

O čem se budeme bavit?

• Můj vztah k jídlu
  • Rekapitulace, změny, vývoj posledních let
  • Problémy se štítnou žlázou, hubnutí i úmyslně přibíraní
  • Sebeláska

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

⁠⁠⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠⁠⁠

Spojme se, ještě více rad ⁠ ⁠⁠⁠@nataliakratsmar⁠⁠⁠

WEB: ⁠⁠www.nataliakratsmar.cz⁠⁠

SOMATIKA WORSHOP: odkaz ⁠⁠ TADY ⁠⁠

HERO HERO: odkaz ⁠⁠ TADY ⁠⁠

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: ⁠⁠⁠Pranamat ⁠set TADY⁠

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.