Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 186: Vše, co udělat, mindset, co si osvojit & co zažít ve 20tce. A z čeho se ani dál nezbláznit

186: Vše, co udělat, mindset, co si osvojit & co zažít ve 20tce. A z čeho se ani dál nezbláznit

Obrázek epizody 186: Vše, co udělat, mindset, co si osvojit & co zažít ve 20tce. A z čeho se ani dál nezbláznit

Poslechněte si podcast

28. 9. 2023

44 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda je zamyšlení a rady, co bych řekla každé dívce a ženě, ať dělá, zažije, když je ve své třetí dekádě života. Já jakožto už ve své čtvrté, 30+ hehe, mám co říct. Ale pozor, je to aplikovatelné na jakýkoliv věk, protože to jsou i připomínky, co nikdy nepřestat dělat nebo co naopak vyřešit dříve nebo později! Takže, ať už:  Se porovnáváš s ostatními? Řešíš, kde v životě jsou ONI a kde jsi TY? Honíš se stále za něčím, jsi netrpělivá a máš pocit, že ti ujíždí vlak? Pak je dnešní epizoda přesně pro tebe.Vždycky jsem byla tou, která chtěla rychle vyrůst, rychle dospět. A zároveň, často jsem i chtěla vrátit čas, a to taky nejde. Je potřeba si uvědomit, že každý z nás má svůj časový timelime, svůj čas. A nejen o tom se budeme bavit v dnešní epizodě. Co se dozvíš v dnešní epizodě podcastu? Nikdy nejsi napřed, nebo pozadu oproti ostatním 13 věcí, co dělat/zavéstt nebo si osvojit ve 20+ Z čeho se nezbláznit jako zeny ani později PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! ⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠ ⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠ Spojme se, ještě více rad ⁠⁠@nataliakratsmar⁠ WEB: www.nataliakratsmar.cz SOMATIKA WORSHOP: odkaz TADY HERO HERO: odkaz TADY Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: ⁠Pranamat ⁠set TADY⁠

Dnešní epizoda je zamyšlení a rady, co bych řekla každé dívce a ženě, ať dělá, zažije, když je ve své třetí dekádě života. Já jakožto už ve své čtvrté, 30+ hehe, mám co říct. Ale pozor, je to aplikovatelné na jakýkoliv věk, protože to jsou i připomínky, co nikdy nepřestat dělat nebo co naopak vyřešit dříve nebo později!

Takže, ať už:

• Se porovnáváš s ostatními?
  • Řešíš, kde v životě jsou ONI a kde jsi TY?
  • Honíš se stále za něčím, jsi netrpělivá a máš pocit, že ti ujíždí vlak?

Pak je dnešní epizoda přesně pro tebe.
Vždycky jsem byla tou, která chtěla rychle vyrůst, rychle dospět. A zároveň, často jsem i chtěla vrátit čas, a to taky nejde. Je potřeba si uvědomit, že každý z nás má svůj časový timelime, svůj čas.

A nejen o tom se budeme bavit v dnešní epizodě.

Co se dozvíš v dnešní epizodě podcastu?

• Nikdy nejsi napřed, nebo pozadu oproti ostatním
  • 13 věcí, co dělat/zavéstt nebo si osvojit ve 20+
  • Z čeho se nezbláznit jako zeny ani později

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

⁠⁠Instagram podcastu Unleash⁠⁠

⁠⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠⁠

Spojme se, ještě více rad ⁠ ⁠@nataliakratsmar⁠

WEB: www.nataliakratsmar.cz

SOMATIKA WORSHOP: odkaz TADY

HERO HERO: odkaz TADY

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: ⁠Pranamat ⁠set TADY⁠

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.