Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 181: ft. Veronika (Vedu_clothing): Udržitelná móda: fakta, tipy. Jak si stát za svým a následovat sebe

181: ft. Veronika (Vedu_clothing): Udržitelná móda: fakta, tipy. Jak si stát za svým a následovat sebe

Obrázek epizody 181: ft. Veronika (Vedu_clothing): Udržitelná móda: fakta, tipy. Jak si stát za svým a následovat sebe

Poslechněte si podcast

3. 9. 2023

1 hod 13 min

O epizodě podcastu

Dneska se budeme v Unleash bavit o udržitelné módě, což víš, že je mi velmi blízké téma. Sama se o ni zajímám, podnikala jsem v ní a jinak už nenakupuji. Dnešním hostem je Veronika z Vedu clothing, která studuje oděvní design, na svém Instagramu a YouTube šíří informace a povědomí o tom, jak upcyklovat, opravovat, šít, nebo se oblékat pomalu. Dnešní epizoda bude o příběhu dvacetileté holky, která si jde za svým a udržitelné módě jako takové. Jak se dostala k udržitelné módě? Od veganstní k módě Fakta o udržitelné módě Co je a proc vznikl Vedu clothing Jak si stát za svým i proti okolí, které ma jine názory a lifestyle Hodnoty a osobní preference v udržitelné módě Cena vs hodnota Co můžeme udělat my pro udržitelnost dnes PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! ⁠Instagram podcastu Unleash⁠ ⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠ Spojme se, ještě více rad ⁠@nataliakratsmar Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ⁠set TADY

Dneska se budeme v Unleash bavit o udržitelné módě, což víš, že je mi velmi blízké téma. Sama se o ni zajímám, podnikala jsem v ní a jinak už nenakupuji.

Dnešním hostem je Veronika z Vedu clothing , která studuje oděvní design, na svém Instagramu a YouTube šíří informace a povědomí o tom, jak upcyklovat, opravovat, šít, nebo se oblékat pomalu.

Dnešní epizoda bude o příběhu dvacetileté holky, která si jde za svým a udržitelné módě jako takové.

• Jak se dostala k udržitelné módě? Od veganstní k módě
  • Fakta o udržitelné módě
  • Co je a proc vznikl Vedu clothing
  • Jak si stát za svým i proti okolí, které ma jine názory a lifestyle
  • Hodnoty a osobní preference v udržitelné módě
  • Cena vs hodnota
  • Co můžeme udělat my pro udržitelnost dnes

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

⁠Instagram podcastu Unleash⁠

⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠

Spojme se, ještě více rad ⁠ @nataliakratsmar

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ⁠set TADY

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.