Dneska se budeme v Unleash bavit o udržitelné módě, což víš, že je mi velmi blízké téma. Sama se o ni zajímám, podnikala jsem v ní a jinak už nenakupuji.
Dnešním hostem je Veronika z Vedu clothing, která studuje oděvní design, na svém Instagramu a YouTube šíří informace a povědomí o tom, jak upcyklovat, opravovat, šít, nebo se oblékat pomalu.
Dnešní epizoda bude o příběhu dvacetileté holky, která si jde za svým a udržitelné módě jako takové.
Jak se dostala k udržitelné módě? Od veganstní k módě
Fakta o udržitelné módě
Co je a proc vznikl Vedu clothing
Jak si stát za svým i proti okolí, které ma jine názory a lifestyle
Hodnoty a osobní preference v udržitelné módě
Cena vs hodnota
Co můžeme udělat my pro udržitelnost dnes
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Spojme se, ještě více rad @nataliakratsmar
Speciální Bonus pro Unleash komunitu!
Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat set TADY
Dneska se budeme v Unleash bavit o udržitelné módě, což víš, že je mi velmi blízké téma. Sama se o ni zajímám, podnikala jsem v ní a jinak už nenakupuji.
Dnešním hostem je Veronika z Vedu clothing , která studuje oděvní design, na svém Instagramu a YouTube šíří informace a povědomí o tom, jak upcyklovat, opravovat, šít, nebo se oblékat pomalu.
Dnešní epizoda bude o příběhu dvacetileté holky, která si jde za svým a udržitelné módě jako takové.
- Jak se dostala k udržitelné módě? Od veganstní k módě
- Fakta o udržitelné módě
- Co je a proc vznikl Vedu clothing
- Jak si stát za svým i proti okolí, které ma jine názory a lifestyle
- Hodnoty a osobní preference v udržitelné módě
- Cena vs hodnota
- Co můžeme udělat my pro udržitelnost dnes
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Spojme se, ještě více rad @nataliakratsmar
Speciální Bonus pro Unleash komunitu!
Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat set TADY
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.