Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 180: Kdybych začínala znovu, 3 principy & 8 klíčových kroků ke změně + Miskoncepce & chyby, kterým se vyvarovat

180: Kdybych začínala znovu, 3 principy & 8 klíčových kroků ke změně + Miskoncepce & chyby, kterým se vyvarovat

Obrázek epizody 180: Kdybych začínala znovu, 3 principy & 8 klíčových kroků ke změně + Miskoncepce & chyby, kterým se vyvarovat

Poslechněte si podcast

31. 8. 2023

48 min

O epizodě podcastu

Myslíš si, že se mi dodnes nevrací občas limitující myšlenky?Že se mi občas neozývají staré hlasy? Ano, děje se mi to.Protože i přesto, že ujdeme velký kus cesty a jsme svobodné, intuitivní a v souladu samy se sebou, neznamená to, že se někdy neobjeví myšlenky z pocitu strachu, nedostatku, porovnávání, rezistence.. A v dnešní epizodě se s tebou chci podělit o 3 principy a kroky jak přejít ze sabotáže do self mastery a co stojí za tím nenechat se zlákat tendencema a hlasama. O čem se budeme bavit? Klíčové momenty z dětství, co mě svedly z mé cesty do nedostatku, bulimie a nesouladu První princip: Story time z Monaka a Tater 2 a 3 princip: Story time z Paříže, kde jsem byla na pokraji toho, že tu nechci být Co jsou ty 3 principy co mě doteď zachraňují a posouvají Od sabotáže k self-mastery 8 kroků, jak aplikovat ty 3 principy PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! ⁠Instagram podcastu Unleash⁠ ⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠ Spojme se, ještě více rad ⁠@nataliakratsmar Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ⁠set TADY

Myslíš si, že se mi dodnes nevrací občas limitující myšlenky?
Že se mi občas neozývají staré hlasy?

Ano, děje se mi to.
Protože i přesto, že ujdeme velký kus cesty a jsme svobodné, intuitivní a v souladu samy se sebou, neznamená to, že se někdy neobjeví myšlenky z pocitu strachu, nedostatku, porovnávání, rezistence..

A v dnešní epizodě se s tebou chci podělit o 3 principy a kroky jak přejít ze sabotáže do self mastery a co stojí za tím nenechat se zlákat tendencema a hlasama.

O čem se budeme bavit?

• Klíčové momenty z dětství, co mě svedly z mé cesty do nedostatku, bulimie a nesouladu
  • První princip: Story time z Monaka a Tater
  • 2 a 3 princip: Story time z Paříže, kde jsem byla na pokraji toho, že tu nechci být
  • Co jsou ty 3 principy co mě doteď zachraňují a posouvají
  • Od sabotáže k self-mastery
  • 8 kroků, jak aplikovat ty 3 principy

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

⁠Instagram podcastu Unleash⁠

⁠Youtube kanál podcastu Unleash⁠

Spojme se, ještě více rad ⁠ @nataliakratsmar

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ⁠set TADY

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.