Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 170: Když nás někdo zradí, ublíží nám: Jak znovu věřit?

170: Když nás někdo zradí, ublíží nám: Jak znovu věřit?

Obrázek epizody 170: Když nás někdo zradí, ublíží nám: Jak znovu věřit?

Poslechněte si podcast

27. 7. 2023

23 min

O epizodě podcastu

Zradil tě někdo a ty se bojíš dát někomu šanci? Nevěříš lidem a ráda bys to změnila?  Bojíš se zklamání? Pak je dnešní epizoda přímo pro tebe. Dnešní epizoda je o tom, jak změnit tuhle perspektivu. Jak začít lidem zase věřit i po tom, co nám někdo ublížil, nebo nás opustil, zradil nás.  Co se dozvíš v dnešní epizodě?  Strachy z minulosti a jak se s nimi naučit pracovat? Co mě samotnou občas bodne do srdce a co mi dokáže ublížit? Jak se znovu otevřít lidem? PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Masterclass & Workshopy Discovery Call zdarma Facebook komunita NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ODKAZ

Zradil tě někdo a ty se bojíš dát někomu šanci?

Nevěříš lidem a ráda bys to změnila?

Bojíš se zklamání?

Pak je dnešní epizoda přímo pro tebe. Dnešní epizoda je o tom, jak změnit tuhle perspektivu. Jak začít lidem zase věřit i po tom, co nám někdo ublížil, nebo nás opustil, zradil nás.

Co se dozvíš v dnešní epizodě?

• Strachy z minulosti a jak se s nimi naučit pracovat?

• Co mě samotnou občas bodne do srdce a co mi dokáže ublížit?

• Jak se znovu otevřít lidem?

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Masterclass & Workshopy

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ODKAZ

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.