Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 167: ft. Linda Pukovcová: Aromaterapie jako prevence i léčení. Nemocný syn si ji skrz mě přivolal. Konečně jsem dosedla, do hodnoty a bytí.

167: ft. Linda Pukovcová: Aromaterapie jako prevence i léčení. Nemocný syn si ji skrz mě přivolal. Konečně jsem dosedla, do hodnoty a bytí.

Obrázek epizody 167: ft. Linda Pukovcová: Aromaterapie jako prevence i léčení. Nemocný syn si ji skrz mě přivolal. Konečně jsem dosedla, do hodnoty a bytí.

Poslechněte si podcast

16. 7. 2023

1 hod 4 min

O epizodě podcastu

Dnešním hostem podcastu Unleash je certifikovaná aromaterapeutka Linda Pukovcová (Instagram , WEB). Linda pomáhá používat oleje v každodenním životě. Pokud tě zajímá: 👉 Aromaterapie 👉 Esenciální oleje 👉 Dizuféry 👉 Využití olejů v každodenním životě a síla Aromaterapie? Pak je dnešní epizoda podcastu to pravé pro tebe. Co se dozvíš v dnešní epizodě? Jak jí syn dovedl  k aromaterapii a jak jí aromaterapie pomohla při jeho zdravotních problémech? Síla aromaterapie Ukotvení ve své sebehodnotě Její cesta k sobě samé PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Masterclass & Workshopy Discovery Call zdarma Facebook komunita NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP Speciální Bonus pro Unleash komunitu! Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ODKAZ

Dnešním hostem podcastu Unleash je certifikovaná aromaterapeutka Linda Pukovcová ( Instagram , WEB ). Linda pomáhá používat oleje v každodenním životě.

Pokud tě zajímá:

👉 Aromaterapie

👉 Esenciální oleje

👉 Dizuféry

👉 Využití olejů v každodenním životě a síla Aromaterapie?

Pak je dnešní epizoda podcastu to pravé pro tebe.

Co se dozvíš v dnešní epizodě?

• Jak jí syn dovedl  k aromaterapii a jak jí aromaterapie pomohla při jeho zdravotních problémech?
  • Síla aromaterapie
  • Ukotvení ve své sebehodnotě
  • Její cesta k sobě samé

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Masterclass & Workshopy

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Speciální Bonus pro Unleash komunitu!

Dopřej si svého osobního maséra: Pranamat ODKAZ

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.