Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 161: STORYTIME z Breathcampu: Čas na změnu, větší síla a intenzita, než ceremonie v Peru

161: STORYTIME z Breathcampu: Čas na změnu, větší síla a intenzita, než ceremonie v Peru

Obrázek epizody 161: STORYTIME z Breathcampu: Čas na změnu, větší síla a intenzita, než ceremonie v Peru

Poslechněte si podcast

25. 6. 2023

50 min

O epizodě podcastu

Pamatuješ si epizodu č. 120 o Peru, kterou jsem zahajovala, dá se říct, nové období mého podcastu, kdy se přejmenoval na Unleash?  Tak dneska to bude velmi obdobně přelomové! Dnešní epizoda bude totiž Storytime. Vrátila jsem se z Breathcampu v Itálii, kde jsem dokončovala svůj Breathcamp training, měla jsem promoci!  A to, co se stalo v průběhu breathworku, jenom dokazuje, jakou sílu má. Zažila jsem intenzitu a noc, co jsem nevěděla, jak přežiju a co se sebou. Co se dozvíš v dnešní epizodě?  Co se na letošním breathcampu odehrávalo a jak to probíhá Ten den D. 2 breathworky a noc, co byla silnější než ceremonie v Peru Jaká traumata jsem si zvědomila Další level cesty k SOBĚ PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Program Revoluční Restart 2.0 Discovery Call zdarma Facebook komunita NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Pamatuješ si epizodu č. 120 o Peru, kterou jsem zahajovala, dá se říct, nové období mého podcastu, kdy se přejmenoval na Unleash?

Tak dneska to bude velmi obdobně přelomové!

Dnešní epizoda bude totiž Storytime. Vrátila jsem se z Breathcampu v Itálii, kde jsem dokončovala svůj Breathcamp training, měla jsem promoci!

A to, co se stalo v průběhu breathworku, jenom dokazuje, jakou sílu má. Zažila jsem intenzitu a noc, co jsem nevěděla, jak přežiju a co se sebou.

Co se dozvíš v dnešní epizodě?

• Co se na letošním breathcampu odehrávalo a jak to probíhá
  • Ten den D. 2 breathworky a noc, co byla silnější než ceremonie v Peru
  • Jaká traumata jsem si zvědomila
  • Další level cesty k SOBĚ

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Program Revoluční Restart 2.0

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.