Cítíš občas ztrátu motivace? Nic se ti nechce a máš pocit, že se ti nic nedaří? Máš občas chuť od všeho utéct?
Pak si poslechni dnešní epizodu, protože s tebou budu sdílet kroky, které ti pomohou. Možná mi to teď nebudeš věřit, ale dneska už na to nepohlížím tak, že to znamená, že jsem v nesouladu, a že žiju podle měla bych/musím. Co Ti tyto ztráty elánu a motivace mohou dát a čím pro tebe mohou být přínosné? To se dozvíš v dnešní epizodě.
Co najdeš v dnešní epizodě?
2 konkrétní kroky ke znovunalezení vnitřní motivace
Proč je někdy lepší dělat míň a být víc a v čem ti to může pomoci?
Jak sama vnímám ztrátu motivace a “depresivní” chvíle?
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
WAITLIST: Program Revoluční Restart
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Cítíš občas ztrátu motivace?
Nic se ti nechce a máš pocit, že se ti nic nedaří?
Máš občas chuť od všeho utéct?
Pak si poslechni dnešní epizodu, protože s tebou budu sdílet kroky, které ti pomohou. Možná mi to teď nebudeš věřit, ale dneska už na to nepohlížím tak, že to znamená, že jsem v nesouladu, a že žiju podle měla bych/musím. Co Ti tyto ztráty elánu a motivace mohou dát a čím pro tebe mohou být přínosné? To se dozvíš v dnešní epizodě.
Co najdeš v dnešní epizodě?
- 2 konkrétní kroky ke znovunalezení vnitřní motivace
- Proč je někdy lepší dělat míň a být víc a v čem ti to může pomoci?
- Jak sama vnímám ztrátu motivace a “depresivní” chvíle?
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
WAITLIST: Program Revoluční Restart
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.